Windows 11: Yazı Tipi Boyutunu Değiştir – İşte böyle çalışıyor

semaver

New member

1. Windows 11: Yazı Tipi Boyutunu Değiştir – İşte böyle çalışıyor

Daha iyi okunabilirlik için Windows 11'deki metin boyutunu büyütmek veya ekranda daha fazla içerik getirmek için azaltmak isteyip istemediğinize bakılmaksızın – yazı tipi boyutu sadece birkaç tıklamayla değiştirilebilir. Windows 11'de yazı tipi boyutunu uyarlamak için size iki seçenek göstereceğiz.

Windows 11 ayarlarında yazı tipi boyutunu değiştirin

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Windows AyarlarıAnahtar kombinasyonu yaparak [Windows] + kullanmak. Ayarlarda sola tıklayın “Erişilebilirlik“.

Windows 11'deki ekran ayarları aracılığıyla yazı tipi boyutunu değiştirin

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Pencereleri aç-Bilatlar Anahtar kombinasyon aracılığıyla [Windows] + . Ayarlarda sola tıklayın “sistem“.

Kısa Talimatlar: Ayarları Değiştir

1. Anahtar kombinasyonunu kullanın [Windows] + Ve sonra kategoriye geç “Erişilebilirlik“.
    [*]“Metin boyutu“.
    [*]Şimdi yazı tipi boyutunu üzerine takın Kaydırıcı ile.
    [*]Sonra tıklayın “Uygula“Yeni boyutu kurtarmak için.

Kısa Talimatlar: Ekran ayarlarında Windows 11 komut dosyasını değiştirin

1. Anahtar kombinasyonu ile açın [Windows] + Ayarlar ve kategoriye geç “sistem“.
    [*]Sonra tıklayın “Ekran“.
    [*]“Ölçeklendirme“Yazma da dahil olmak üzere ekranınızdaki öğelerin boyutunu uyarlamak için istenen bir seçenek.

(Anka)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!