semaver
New member
WhatsApp sohbetini arşivleyin – bu şekilde çalışır
WhatsApp'taki sohbet listenizin sürekli dolu ve kafa karıştırıcı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Yoksa bir sohbeti genel bakışınızdan kaldırmak istiyor ancak sohbeti silmek istemiyor musunuz? Sohbetleri arşivlemek çözümdür. WhatsApp sohbetlerini nasıl arşivleyeceğinizi size göstereceğiz.
Reklamcılık
Bir bildirim: Bir sohbeti arşivlerseniz cihazınıza yeni mesajlar gelmeye devam eder ancak artık size bildirimde bulunulmaz.
WhatsApp sohbetlerini arşivle
1. adım:
WhatsApp'ı açın ve arşivlemek istediğiniz sohbeti seçin. Bunu yapmak için bir tanesinde tutun Android cihazı basitçe preslenmişÜstte bir menü görünene kadar. Birinde iPhone'u sil Bunun yerine sohbeti takip edin sol.
WhatsApp'ta arşivlenmiş sohbetleri bulun
Arşivlenmiş sohbetlerde iletişim kurmaya devam edebilir ve sohbetleri normal sohbet genel görünümüne geri getirebilirsiniz.
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.
1. adım:
Cihazınızda bir veya daha fazla WhatsApp sohbetini arşivledikten sonra WhatsApp'ın üst kısmında yeni bir sekme göreceksiniz”Arşivlendi“. Arşivlenmiş sohbetlerinizi görmek için bunu açın. Bu sekmeyi görmüyorsanız aşağı kaydırmanız yeterli.
Hızlı kılavuz: Arşivlenmiş sohbetleri bulma
- WhatsApp'ı açın ve “Arşivlendi“. Bu seçeneği görmüyorsanız ekranı aşağı kaydırın. Burada, arşivde bile yazmaya devam edebileceğiniz tüm arşivlenmiş sohbetleri bulacaksınız.
- Bir sohbeti arşivden kaldırmak istiyorsanız onu bir sohbette tutun Android cihazı preslenmişbirinde iPhone silip süpürmek onun yerine sen sol.
- Ardından “seçeneğini seçinArşiv” den. Birinde Android bunun yerine sağ üst köşeye dokunun Yukarıyı gösteren bir ok bulunan kutu. Seçilen sohbet daha sonra arşivden kaldırılır ve normal sohbet genel görünümünde tekrar görünür.
(anka)