WhatsApp sohbet tasarımını değiştir – işte böyle çalışıyor

semaver

New member

1. WhatsApp sohbet tasarımını değiştir – işte böyle çalışıyor

Akıllı telefonunuzu kişiselleştirmeyi seviyor musunuz? Şimdi WhatsApp'ı ayrı ayrı uyarlama ve sohbet renklerini ayarlama şansınız var – farklı sohbetler için farklı renkler veya aynı renkte tüm sohbetler. Size nasıl yapılacağını göstereceğiz.

WhatsApp'ta sohbet boyasını değiştir

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Akıllı telefonunuzdaki WhatsApp'taki ayarları açın. Bunun için birine dokunuyorsun Android Cihaz üzerinde Üç noktalı menü sağ üstte ve sonra seçin “Ayarlariphone Doğrudan sağ altta dokunun “Ayarlar“.

Bireysel WhatsApp Kişileri için sohbet rengini değiştirin

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Sohbetsohbet rengini değiştirmek istediğiniz için. Birinde Android Cihaz Sonra sağ üstte olana dokunun Üç noktalı menü. Birinde iphone Bunun yerine, dokunun İsimler Ekranın üst kenarındaki iletişiminiz.

Kısa Talimatlar: WhatsApp sohbet rengini değiştir

1. WhatsApp'taki ayarları Under tarafından açın Android Sağ üstte Üç noktalı menü Açık ve sonra “Ayarlar“Birini seçin iphone sağ altta “Ayarlar“Musluk.
  2. O zaman birbiri ardına git “Sohbet” Ve “Standart sohbet tasarımı“.
  3. Şimdi seç “Sohbet rengi“dışında.
  4. Daha sonra istenen bir tane alabilirsin Renk Sohbetleriniz için seçin.
  5. Birinde önizleme Sağ ve soldaki farklı renkleri silebilirsiniz.
  6. İstenen rengi seçtiyseniz, üstüne dokunun. Çengel Veya bir iPhone'da “Kurmak“.
  7. Sonra değişikliği onaylayın “Set Tasarım“Musluk.
Kısa Kılavuz: Bireysel WhatsApp Sohbetleri için Rengi Değiştirin

1. WhatsApp'ta istenen bir sohbet seçin. Sonra birine dokunun Android Cihaz sağ üstte Üç noktalı menü. Birinde iphone Bunun yerine, üstüne dokunun İsimler sohbet ortağının.
  2. Şimdi yukarı çık “Sohbet tasarımı“Ve sonra”Sohbet rengi“.
  3. Sonra herhangi bir renk seçin önizleme açmak için. Daha fazla renk görmek için sola veya sağa silin.
  4. Rengi seçimini onaylamak için, Çengel Veya bir iPhone'da “Kurmak“.
  5. Sonra dokunun “Set Tasarım“.

(Anka)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Simge

New member
WhatsApp sohbet tasarımını değiştir - işte böyle çalışıyor

Akıllı telefonunuzu kişiselleştirmeyi seviyor musunuz? Şimdi WhatsApp'ı ayrı ayrı uyarlama ve
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @semaver

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Can

New member

Akıllı telefonunuzu kişiselleştirmeyi seviyor musunuz? Şimdi WhatsApp'ı ayrı ayrı uyarlama ve
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @semaver

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Simge' Alıntı:
Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @semaver Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım
Burada bence büyük bir genelleme var @Simge, her durum aynı değil

Nutfiye

Global Mod
Global Mod

@semaver gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Can' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @semaver Biraz da espri katayım dedim ama olmadı
Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Can

Ilayda

New member

Selam biraz göz atanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Nutfiye' Alıntı:
@semaver gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bence farklı disiplinlerle birlikte düşünülmeli @Can
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Nutfiye, fazlaca iddialı geldi

Damla

New member

Merhaba uzmanlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @semaver

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Hakim gibi davranmak istemem ama aklım bu tarafa kaydı

Can' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @semaver
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Can, o zaman daha ikna edici olurdu

Nutfiye' Alıntı:
@semaver gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim Bence farklı disiplinlerle birlikte
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Nutfiye

Ilayda' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Sert konuşacağım ama tamamen
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Ilayda