WhatsApp sohbet tasarımını değiştir – işte böyle çalışıyor

semaver

New member

1. WhatsApp sohbet tasarımını değiştir – işte böyle çalışıyor

Akıllı telefonunuzu kişiselleştirmeyi seviyor musunuz? Şimdi WhatsApp'ı ayrı ayrı uyarlama ve sohbet renklerini ayarlama şansınız var – farklı sohbetler için farklı renkler veya aynı renkte tüm sohbetler. Size nasıl yapılacağını göstereceğiz.

WhatsApp'ta sohbet boyasını değiştir

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Akıllı telefonunuzdaki WhatsApp'taki ayarları açın. Bunun için birine dokunuyorsun Android Cihaz üzerinde Üç noktalı menü sağ üstte ve sonra seçin “Ayarlariphone Doğrudan sağ altta dokunun “Ayarlar“.

Bireysel WhatsApp Kişileri için sohbet rengini değiştirin

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Sohbetsohbet rengini değiştirmek istediğiniz için. Birinde Android Cihaz Sonra sağ üstte olana dokunun Üç noktalı menü. Birinde iphone Bunun yerine, dokunun İsimler Ekranın üst kenarındaki iletişiminiz.

Kısa Talimatlar: WhatsApp sohbet rengini değiştir

1. WhatsApp'taki ayarları Under tarafından açın Android Sağ üstte Üç noktalı menü Açık ve sonra “Ayarlar“Birini seçin iphone sağ altta “Ayarlar“Musluk.
  2. O zaman birbiri ardına git “Sohbet” Ve “Standart sohbet tasarımı“.
  3. Şimdi seç “Sohbet rengi“dışında.
  4. Daha sonra istenen bir tane alabilirsin Renk Sohbetleriniz için seçin.
  5. Birinde önizleme Sağ ve soldaki farklı renkleri silebilirsiniz.
  6. İstenen rengi seçtiyseniz, üstüne dokunun. Çengel Veya bir iPhone'da “Kurmak“.
  7. Sonra değişikliği onaylayın “Set Tasarım“Musluk.
Kısa Kılavuz: Bireysel WhatsApp Sohbetleri için Rengi Değiştirin

1. WhatsApp'ta istenen bir sohbet seçin. Sonra birine dokunun Android Cihaz sağ üstte Üç noktalı menü. Birinde iphone Bunun yerine, üstüne dokunun İsimler sohbet ortağının.
  2. Şimdi yukarı çık “Sohbet tasarımı“Ve sonra”Sohbet rengi“.
  3. Sonra herhangi bir renk seçin önizleme açmak için. Daha fazla renk görmek için sola veya sağa silin.
  4. Rengi seçimini onaylamak için, Çengel Veya bir iPhone'da “Kurmak“.
  5. Sonra dokunun “Set Tasarım“.

(Anka)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!