The Surface Dizüstü Stüdyosu 2 Hayatın sonunda Microsoft menzilini yeniden odaklıyor

Yasmin

New member
Microsoft satır. Üreticinin, modası geçmiş tasarımlarda kıvrılmış PC'deki bir endüstride tazelik darbesi yaptığı zaman neredeyse bitti. Yüzey için tablet veya dizüstü bilgisayar formatından memnun olmalıyız.

Menzili için Yüzey,, Microsoft çabalarınızı kanıtlanmış tasarımlara odaklamayı amaçlamaktadır. Başka bir deyişle, hibrit tabletler ve dizüstü bilgisayarlar. Geri kalanı, Surface Laptop Studio 2'den başlayarak kayıplar ve kârlardan geçecek. Tekil tasarımlı bu “2 inç” bilgisayar ekran klavye ve izleme turpası şasisine yerleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır.

Microsoft'un en son “Wahou” PC'lerinden biri

Bu cihazın üretimi birkaç gün önce dururdu, Eşek. Microsoft, Haziran ayında yaşamın sonunda etiketlemelidir. Başka bir deyişle, kendinizi bu PC ile gerçekten donatmak istiyorsanız, şimdi ellerinizi cüzdana almanız ve Seasers'da (2.239 €) bulmak için parmaklarınızı geçmeniz gerekir. Öte yandan, Microsoft yazılım desteği ve pilot güncellemeleri sağlamaya devam edecektir.

Surface Laptop Studio 2, 28 inçlik eğim ekranı ile donatılmış hepsi bir arada bir masa olan Studio 2 Surface'e ulaşacak. Birçok reklamı hayal eden bir araç! Bu bilgisayarın aynı diğerlerinde üretimi, ufukta değiştirilmeden geçen Aralık ayında durdu. Ve bu da Dizüstü Bilgisayar Studio 2 yüzeyi için de geçerlidir.

Panay Panos, Amazon Defector, Microsoft'un yüzey bölümü kataloğunu azaltmaya devam ediyor. Üretici, 2023'te Surface Duo akıllı telefonunun acısına bir son vermişti. Sonunda, Surface Pro tablet ve dizüstü bilgisayar yüzey dizüstü bilgisayar olarak kalacak. Giriş yüzeyi giriş seviyesinin büyüsü tanımlanmaya devam etmektedir; 4. nesil modeller için a priori, üretim devam ediyor ve cihaz Snapdragon Chip ile bir versiyonda mevcut olabilir.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Kaynak :

Eşek

RAM

New member
Microsoft satır. Üreticinin, modası geçmiş tasarımlarda kıvrılmış PC'deki bir endüstride tazelik darbesi yaptığı zaman neredeyse bitti. Yüzey için tablet
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Surface Laptop Studio 2'nin performansı , yapılandırmaya bağlı olarak değişiklik göstermektedir
Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Can

New member
Microsoft satır. Üreticinin, modası geçmiş tasarımlarda kıvrılmış PC'deki bir endüstride tazelik darbesi yaptığı zaman neredeyse bitti. Yüzey için tablet
Selam bilgi avcıları

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Yasmin

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Surface Laptop Studio 2'nin bazı özellikleri
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

RAM' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Surface Laptop Studio 2'nin performansı
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @RAM

Ilayda

New member
Selam aramıza yeni katılanlar

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Yasmin

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Microsoft'un Surface dizüstü stüdyosu 2'nin hayatın sonuna dair bir bilgi bulunamadı. Ancak, Microsoft'un 21 Eylül 2023'te düzenlediği New York lansman etkinliğinde tanıttığı Surface Laptop Studio 2 adlı dizüstü bilgisayar hakkında bilgi verilebilir
RAM' Alıntı:
Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Surface Laptop Studio 2'nin performansı
Bu konuyu yaşayan biri olarak söylüyorum @RAM, sonuçlar bazen tamamen tersi olabiliyor

Avna

Global Mod
Global Mod
Selam paylaşımcılar

@Yasmin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Genel olarak, Surface Laptop Studio 2, özellikle RTX 4060 veya RTX 4050 ekran kartı ile güçlü bir performans sunmaktadır. Ancak, fan gürültüsü ve bazı oyunlarda bobin sızlaması gibi bazı dezavantajlar da bulunmaktadır
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

RAM' Alıntı:
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @RAM

Damla

New member
Merhaba sohbete dahil olanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @Yasmin

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Son bir bakış atınca aklımda kalan izlenim tam olarak şöyle

Can' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Yasmin Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Surface Laptop Studio
Katılmak zorundayım diyemem @Can, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ilayda' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Yasmin Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Ilayda

Avna' Alıntı:
Selam paylaşımcılar @Yasmin gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Genel
Katılmak zorundayım diyemem @Avna, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti