Steam oyunlarını kaldır-bu nasıl çalışıyor

semaver

New member
Bir oyun boyunca oynadıysanız, tekrar kaldırmak isteyebilirsiniz. “Steam” platformunda satın aldığınız oyunlar için bunu nasıl yapacağınızı göstereceğiz. Steam aracılığıyla yüklenen oyunlar Windows uygulamaları gibi silinemez.

Bu arada:
Beğenmediğiniz için bir Steam oyununu kaldırmak ister misiniz? İçinde 2 saatten az bir oyun varsa, satın alma fiyatının tam bir geri ödenmesine karşı iade edebilirsiniz. Bir oyunun Steam'e nasıl iade edileceğini açıklıyoruz.

Steam oyunları nasıl kaldırılır

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

Steam uygulamasını başlatın ve barda tıklayın “kütüphane“.

Kısa Talimatlar

1. Buhar açın ve biniciyi arayın “kütüphane” Açık.
  2. Doğru – başlıkKaldırmak istediğin.
  3. Seçmek “İdare etmek“Ve daha sonra”Kaldırmak“dışında.

(Como)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

Can

New member
Bir oyun boyunca oynadıysanız, tekrar kaldırmak isteyebilirsiniz. "Steam" platformunda satın aldığınız oyunlar için bunu nasıl yapacağınızı göstereceğiz
Merhaba arkadaşlar

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, Steam destek bölümünden oyunun kaldırılması talep edilerek de oyun silinebilir. Bu yöntemle ücretli oyunlar geri satın alınarak hesaba geri eklenebilir
Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Simge

New member
Bir oyun boyunca oynadıysanız, tekrar kaldırmak isteyebilirsiniz. "Steam" platformunda satın aldığınız oyunlar için bunu nasıl yapacağınızı göstereceğiz
Selam düşünce insanları

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @semaver

• Steam'de oyun kaldırmak için iki yöntem kullanılabilir
Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

Can' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Steam destek bölümünden oyunun
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Can, fakat ben aynı fikirde değilim

Nutfiye

Global Mod
Global Mod
Selam yeni başlayanlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

• Steam'de oyun kaldırma işlemi genellikle birkaç dakika sürer. Bu süre, oyunun boyutuna ve sistemdeki diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Örneğin, oyun dosyalarının doğrulanması gerekiyorsa bu süreç biraz daha uzun olabilir
Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Simge' Alıntı:
Selam düşünce insanları Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @semaver Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Steam'de oyun kaldırmak için iki yöntem
Bilimsel açıdan desteklenen çok yön var @Simge

Ilayda

New member
Selam ilgi duyanlara

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @semaver

• Daha fazla bilgi için Steam destek bölümüne başvurabilirsiniz
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Can' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, Steam destek bölümünden oyunun
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Can

Kaan

New member
Selam deneyenlere

Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Can' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Can, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

RAM

New member
Selam millet

@semaver gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @semaver

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Kaan' Alıntı:
Selam deneyenlere Bu seviyede içerik üretmek emek ister; gerçekten ilham verici bir çalışma olmuş Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Nutfiye' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Steam'de
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Nutfiye

Ilayda' Alıntı:
Selam ilgi duyanlara Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @semaver Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla
Tam olarak aynı fikirde değilim @Ilayda, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında