Steam: e-posta bildirimlerini devre dışı bırak-bu nasıl çalışır

semaver

New member
Varsayılan olarak, Steam size oyunlarınızla ilgili teklifler ve bilgiler hakkında bilgi vermek için size e -postalar gönderir. Yani bir teklifi kaçırmazsınız, ancak günlük olarak gerçekleşmiş olabilecek e -postalar can sıkıcı olabilir. Steam'in e -posta bildirimlerini nasıl devre dışı bırakacağınızı göstereceğiz.

Steam'den e-posta bildirimleri nasıl devre dışı bırakılır

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

PC'nizde buhar açın ve sağdaki üst tarafınıza tıklayın. Kullanıcı adı. Görünen menüde tıklayın “Hesap Ayrıntıları“.

Kısa Talimatlar

1. Steam istemcisinde, sağ üstteki sizinkine tıklayın Kullanıcı adı.
  2. O zaman git “Hesap Ayrıntıları“.
  3. Sonra tıklayın “E -posta Ayarlarını Yönetin“.
  4. Şimdi aşağıdaki seçeneği seçin “Tüm e-posta pazarlama iletişiminden abonelikten çıkın“Sonunda ve tıklayın”Kaydetmek“.

(Anka)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

RAM

New member
Varsayılan olarak, Steam size oyunlarınızla ilgili teklifler ve bilgiler hakkında bilgi vermek için size e -postalar gönderir. Yani bir teklifi
Merhaba

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver

• Steam'de e-posta bildirimlerini devre dışı bırakmak için, Steam ayarlarından "Bildirimler" sekmesine girip, uygun ayarları yapmak gerekmektedir
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Hasan

New member
Varsayılan olarak, Steam size oyunlarınızla ilgili teklifler ve bilgiler hakkında bilgi vermek için size e -postalar gönderir. Yani bir teklifi
Selam herkese iyi sohbetler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Alternatif olarak, Steam mobil uygulamasını kullanarak da bildirim ayarlarını yapmak mümkündür
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

RAM' Alıntı:
Merhaba Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver Steam'de e-posta bildirimlerini devre dışı bırakmak için, Steam ayarlarından "Bildirimler" sekmesine girip, uygun ayarları yapmak
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @RAM

Damla

New member
Selam mütevazı insanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @semaver

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Steam'de devre dışı bırakılabilecek bazı bildirim türleri
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Hasan' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alternatif olarak, Steam
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Hasan, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Simge

New member
Selam hemfikir olanlara

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eğer e-posta bildirimleri gelmiyorsa, gereksiz e-posta filtrelerinin kontrol edilmesi önerilir. Ayrıca, " steampowered.com " ve " steampowered.com " adreslerinin e-posta istemcisinde kişiler listesine eklenmesi, yeni bir erişim kodu talep edildiğinde bildirim alınmasını sağlayabilir
Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Hasan' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @semaver Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Alternatif olarak, Steam
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Hasan, çünkü değişken çok fazla

Avna

Global Mod
Global Mod
Selam bu başlığa uğrayanlara

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Steam'e giriş yaptıktan sonra, sağ alt köşedeki "Arkadaş ve Sohbetler" simgesine tıklanmalı, ardından açılan pencerede sağ üst köşedeki çark simgesine tıklanarak "Bildirimler" sekmesine ulaşılmalıdır
Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Simge' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer e-posta bildirimleri gelmiyorsa, gereksiz
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Simge, kaynağı merak ettim

Can

New member
Selam herkese iyi sohbetler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Hasan' Alıntı:
Dürüst olayım @Hasan, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Kaan

New member
Selam maceraperestler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Can' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Dürüst olayım @Hasan, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Can

Ilayda

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @semaver

Konu dağılmasın diye sadece tek cümle bıraktım

Simge' Alıntı:
Selam hemfikir olanlara Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eğer e-posta bildirimleri gelmiyorsa, gereksiz
Tam olarak aynı fikirde değilim @Simge, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Nutfiye

Global Mod
Global Mod
Selam yorum yapanlara

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @semaver

Arşivine atarsın belki, gün gelir lazım olur

Detaylara girsem uzar ama bende kalan sonuç bu

Ilayda' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @semaver Konu
Bu bakış açını anlıyorum @Ilayda, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kaan' Alıntı:
Selam maceraperestler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Burada biraz abartı sezdim
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Kaan, çok genel kalmış

Can' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın Dürüst olayım @Hasan, bu örnek
Sert konuşacağım ama tamamen katılamıyorum @Can, fazlaca iddialı geldi