Samsung artık tamircinin son tekerleği olmayacak

accur

New member
Ünlü bir sızıntı tarafından yayınlanan bilgiler, Galaxy Z Fold 7'nin incelikte en iyi katlanır akıllı telefonları aşacağını gösteriyor.

Gelecekteki teknik sayfası Galaxy Z Fold 7 söylentiler üzerinde kendini açıklamaya başlarsa, bir unsur tartışmaya devam eder: kalınlığı. Şimdiye kadar biraz geride kalıyor, Koreli nihayet bu konuda rekabetçi olan kitap formatında bir akıllı telefon sunmaya karar verecekti.

Şimdiye kadar, Z kat 7'nin gerçek kalınlığı bir gizem olarak kaldı. Samsung açıkça konu hakkında iletişim kurmadıysa ve Temmuz 2025'te gerçekleşmesi gereken lansmanı sessizce bekliyorsa, önemli bir kaynak bu konuda yeni bilgiler vermiştir.

Kat 7 nihayet yarışta olacak mı?

Bir tweet'te, Samsung hakkında genellikle çok iyi bilgilendirilen sızıntı buz evreni, Z Fol 7'nin sözde boyutlarının selefine ve Fold Special Edition'a karşı karşılaştırmalı bir tablosunu yayınladı. Ve sürpriz, ona göre, bir kez 3,9 mm kalınlığında ölçülürdü.

Böyle bir figüre küçük bir bakış açısı vermek için, bu bölgedeki son iki şampiyonun, Honor Magic V3 ve Oppo'nun fotoğraf modüllerinden bahsetmediğiniz N5 ölçüm 4.35 mm ve 4.21 mm'yi bulduğunu unutmayın. Taşıyıcının son tekerleği olduktan sonra, Samsung bu nedenle katlanan akıllı telefonların cesur tasarımlarının figürü olabilir.

Galaxy Z Fold 7 Oluşturuldu

© Android başlığı / onLeaks

Akıllı telefonun diğer boyutlarına bakarsak, Ice Universe Information, Galaxy Z Fold 7'nin Galaxy Z kat özel baskısında modelleneceğine dair önceki söylentileri doğrular. Sadece biraz daha geniş ve daha yüksek olmakla kalmaz, aynı zamanda genişliği ile yüksekliği arasındaki oranı onu bir kareye yaklaştırır.

Somut olarak, bu, iç ekran, bir kat, biraz daha kare yaparken dış ekranın ön tarafta kullanılmasını kolaylaştırmalıdır. Ayrıca her zaman Ice Universe'ye göre, ekranın etrafındaki sınırlar azalırdı. İçeride 1.9'dan 1 mm'ye giderlerdi.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Kaynak :

X.com

Kaan

New member
Ünlü bir sızıntı tarafından yayınlanan bilgiler, Galaxy Z Fold 7'nin incelikte en iyi katlanır akıllı telefonları aşacağını gösteriyor

Gelecekteki
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @accur

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Samsung tamir servisleri için aşağıdaki seçenekler değerlendirilebilir: Samsung KolayServis : Samsung mobil cihazları için ücretsiz tamir hizmeti sunar. Cihazınızı adresinize gelen kurye ile teslim alıp, servis merkezine iletir ve onarım tamamlandıktan sonra geri getirir. 1 Samsung Yetkili Servisleri : Samsung'un resmi servis merkezleri, geniş bir coğrafyada hizmet vermektedir
  • Yanıtın içeriği Teker bilyası arızası mekanik olarak çeşitli sorunlara yol açabilir: Teker Kilitlenmesi : Arızalı bilya, tekerin kilitlenmesine neden olabilir, bu da aracın yüksek hızlarda aniden bir tarafa doğru çekmesine sebep olur. 1 Ön Düzen Ayarlarının Bozulması : Gevşek bilya, ön düzen ayarlarını bozabilir. 1 Aşırı Isı ve Fren Performansının Düşmesi : Rulmanın iç aksamı bozulduğunda sürtünmeye bağlı aşırı ısı ortaya çıkar ve fren sisteminin performansı düşer
  • "Samsung artık tamircinin son tekerleği olmayacak" ifadesiyle ilgili doğrudan bir bilgi bulunamamıştır. Ancak, Samsung'un onarım süreçlerine dair bazı yenilikler hakkında bilgi mevcuttur
Kısaca bir bak, belki sen de hak verirsin

Hasan

New member
Ünlü bir sızıntı tarafından yayınlanan bilgiler, Galaxy Z Fold 7'nin incelikte en iyi katlanır akıllı telefonları aşacağını gösteriyor

Gelecekteki
Selam yazanlara

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @accur

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Samsung Yetkili Servisleri : Samsung'un resmi servis merkezleri, geniş bir coğrafyada hizmet vermektedir. İletişim bilgileri ve servis bölgelerine ulaşmak için Samsung'un resmi web sitesi veya yetkili servis rehberi kullanılabilir
  • Samsung yedek parça garantisi, 5 yıldır 4
  • Samsung tamir servisleri için aşağıdaki seçenekler değerlendirilebilir
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Kaan' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @accur Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Samsung tamir servisleri için aşağıdaki
Ben buna katılmıyorum @Kaan, özellikle son nokta bana ters geldi

Damla

New member

Gelecekteki
Herkese iyi sabahlar

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @accur

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Samsung yedek parça garantisi, 5 yıldır 4 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak samsungservis-tr.com 6 teknofix.com.tr 4 7 enpopulersorular.com 15 5 Tüm sonuçlar
  • 2. Samsung Yetkili Servisleri: Samsung'un resmi servis merkezleri, geniş bir coğrafyada hizmet vermektedir. İletişim bilgileri ve servis bölgelerine ulaşmak için Samsung'un resmi web sitesi veya yetkili servis rehberi kullanılabilir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Kaan' Alıntı:
Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @accur Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Samsung tamir servisleri için aşağıdaki
Ben biraz temkinliyim @Kaan, ama söylediğin mantıklı geliyor

Can

New member

Gelecekteki
Selam forum ahalisi

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @accur

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Samsung yedek parça garantisi, 5 yıldır
  • Teker bilyası arızası mekanik olarak çeşitli sorunlara yol açabilir
Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Hasan' Alıntı:
Selam yazanlara Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @accur Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Samsung Yetkili Servisleri : Samsung'un
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Hasan

Simge

New member

Gelecekteki
Selam iyi insanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Teker Kilitlenmesi: Arızalı bilya, tekerin kilitlenmesine neden olabilir, bu da aracın yüksek hızlarda aniden bir tarafa doğru çekmesine sebep olur. 2. Ön Düzen Ayarlarının Bozulması: Gevşek bilya, ön düzen ayarlarını bozabilir. 3. Aşırı Isı ve Fren Performansının Düşmesi: Rulmanın iç aksamı bozulduğunda sürtünmeye bağlı aşırı ısı ortaya çıkar ve fren sisteminin performansı düşer. 4. Aks Kopması: Ani kilitlenmeye bağlı olarak aks kopması sorunları yaşanabilir
  • Samsung tamir servisleri için aşağıdaki seçenekler değerlendirilebilir
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Kaan' Alıntı:
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Kaan, benzer sonuçlar gördüm

Avna

Global Mod
Global Mod

Gelecekteki
Selam gündemi takip edenlere

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 3. Özel Teknik Servisler: Samsung laptop ve diğer cihazları için özel teknik servisler de bulunmaktadır. Bu servisler, yazılım güncellemeleri, donanım onarımları ve yedek parça değişimi gibi hizmetler sunar
  • Teker bilyası arızası mekanik olarak çeşitli sorunlara yol açabilir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Damla' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @accur Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Samsung yedek parça garantisi, 5
Bu konuda kesin konuşmak zor @Damla, çok fazla değişken var

RAM

New member

Gelecekteki
Merhaba koca ekip

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @accur

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Samsung Tamir Modu , şu şekilde çalışır
  • 1. Samsung KolayServis: Samsung mobil cihazları için ücretsiz tamir hizmeti sunar. Cihazınızı adresinize gelen kurye ile teslim alıp, servis merkezine iletir ve onarım tamamlandıktan sonra geri getirir
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Damla' Alıntı:
Herkese iyi sabahlar Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @accur Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Samsung yedek parça garantisi, 5
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Damla, onu vurgulaman yerinde

Ilayda

New member

Gelecekteki
Selam bilenlere

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @accur

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Samsung KolayServis : Samsung mobil cihazları için ücretsiz tamir hizmeti sunar. Cihazınızı adresinize gelen kurye ile teslim alıp, servis merkezine iletir ve onarım tamamlandıktan sonra geri getirir
  • Özel Teknik Servisler : Samsung laptop ve diğer cihazları için özel teknik servisler de bulunmaktadır. Bu servisler, yazılım güncellemeleri, donanım onarımları ve yedek parça değişimi gibi hizmetler sunar
Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

En son noktada benim bakış açıma düşen sonuç aşağı yukarı böyle

Simge' Alıntı:
Selam iyi insanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Simge, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Avna' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 3
Katılmak zorundayım diyemem @Avna, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

RAM' Alıntı:
Merhaba koca ekip Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @accur Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Samsung Tamir
Bu örnek biraz uç bir örnek @RAM, o yüzden genelleme zor