Outlook e -postalarını otomatik olarak okuduğu gibi işaretlemeyin

semaver

New member

1. Outlook e -postalarını otomatik olarak okuduğu gibi işaretlemeyin

Outlook'taki okuma listesinde yeni bir e -posta açarsanız, önceki posta otomatik olarak okunur. Ancak bazen sadece e -postalar arasında geçiş yapmak isteyebilirsiniz, ancak bunları okumak istemezsiniz. Bir e -postayı yanlışlıkla okunur olduğu için unutmamak için bu işlevi devre dışı bırakabilirsiniz.

Böylece Outlook e -postalarını okunan olarak otomatik olarak işaretlemezsiniz

Klasik Görünüm

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Bilgisayarınızda Outlook'u açın ve sol üstteki oraya tıklayın “dosya“.

Yeni Görünüm

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Outlook'u başlatın ve sağ üstte tıklayın Vites sembolüetrafında Ayarlar açmak için.

Kısa Talimatlar: Klasik Outlook

1. Outlook'ta tıklayın “dosya“Ve sonra”Seçenekler“.
  2. Sonra kategoriye geç “e-posta“.
  3. Sonra tıklayın “Okuma alanı …“.
  4. Seçeneği devre dışı bırak “Yeni seçim yapıldığında okunan öğeyi okuduğunu işaretleyin“.
  5. Yeni ayarı kaydedin “TAMAM“.
  6. Şimdi bir e -posta okuduysanız, bir tane yapın Sağ tıklama üzerinde ve sonra menüde seçin “Okuma olarak işaretleyin“.
Kısa Talimatlar: Yeni Outlook

1. Ayarları üzerinden açın Vites sembolü sağ üst.
  2. Yeni pencerede “açacaksınız”e-posta“, Sonra tıklayın”Haber muamelesi“.
  3. Sonra “Okuma olarak işaretleyin“Seçenek”Elemanları otomatik olarak “Oku” olarak işaretlemeyin“O zamandan sonra tıklayın”Kaydetmek“.
  4. Gerçekten bir e -posta okuduysanız, Sağ tıklama Yap ve “Okuma olarak işaretleyin“.

(Anka)

Can

New member

Outlook'taki okuma listesinde yeni bir e -posta açarsanız, önceki posta otomatik
Selam bilenlere

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Artık e-postalar, çift tıklanarak manuel olarak açılmadığı sürece okundu olarak işaretlenmeyecektir
  • Outlook'ta otomatik mail yanıtlama ayarlamak için aşağıdaki adımları izleyin
  • Ayrıca, Outlook'ta iletilerin ne zaman okunduğunu otomatik olarak işaretlemesini engellemek için "Dosya" > "Seçenekler" > "Gelişmiş" yolunu izleyerek "Okuma Bölmesi" ayarlarına ulaşabilir ve "Okuma Bölmesinde görüntülendiğinde öğeyi okundu olarak işaretle" seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz

Kaan

New member

Outlook'taki okuma listesinde yeni bir e -posta açarsanız, önceki posta otomatik
Selam düşünce insanları

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Yanıtın içeriği Outlook'ta gelen e-postaların otomatik olarak "Okundu" olarak işaretlenmesini önlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: Outlook'u açın ve "Dosya" sekmesine tıklayın. 1 3 "Ayarlar" sekmesini seçin ve ardından "Gelişmiş" sekmesini tıklayın. 1 3 "Outlook'un otomatik olarak okundu olarak işaretlemesine izin ver" seçeneğini bulun ve işaretini kaldırın. 1 Değişiklikleri kaydetmek için "Tamam" düğmesine tıklayın
  • Yanıtın içeriği Outlook'ta mailleri okundu olarak işaretlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: İletiye sağ tıklayın ve "Okundu Olarak İşaretle" seçeneğini seçin. 1 Birden fazla iletiyi aynı anda okundu olarak işaretlemek için, ilk iletiye tıklayın, Ctrl tuşunu basılı tutun ve diğer iletilere tıklayarak hepsini seçin, ardından sağ tıklayıp "Okundu Olarak İşaretle" seçeneğini belirleyin
  • Outlook'ta gelen e-postaların otomatik olarak "Okundu" olarak işaretlenmesini önlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Can' Alıntı:
Selam bilenlere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Artık e-postalar, çift tıklanarak manuel olarak
Belki haklısın @Can, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

RAM

New member

Merhaba soru sahipleri

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @semaver

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Toplu Okundu Olarak İşaretleme : Gelen Kutusu'nu açın, Ctrl tuşuna basılı tutarak okunmamış e-postaları tıklayın veya sürükleyerek seçin, ardından üst menü çubuğundaki "Ana Sayfa" sekmesinden "Okundu Olarak İşaretle" düğmesine tıklayın
  • Outlook'ta bir e-postanın tıklanmadan okunduğunu belirtmek için "Okundu Olarak İşaretle" özelliği kullanılabilir . Bunun için
  • Outlook'ta işaretli e-postaları üstte tutmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Can' Alıntı:
Selam bilenlere Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Artık e-postalar, çift tıklanarak manuel olarak
Tam olarak aynı fikirde değilim @Can, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Nutfiye

Global Mod
Global Mod

Merhaba arkadaşlar

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @semaver

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Outlook'ta mailleri okundu olarak işaretlemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz
  • Otomatik Okundu Olarak İşaretleme : Outlook'u açın, "Dosya" sekmesinden "Seçenekler"e girin, "Gelişmiş" sekmesini seçin ve "Outlook'un otomatik olarak okundu olarak işaretlemesine izin ver" seçeneğini etkinleştirin
  • Ayrıca, bir e-postayı okurken "Okundu Olarak İşaretle" düğmesini kullanarak manuel olarak işaretlenmesini de durdurabilirsiniz
Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Can' Alıntı:
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Can, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Simge

New member

Merhaba canlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

• Ayrıca, işaretli e-postaların silinmesini önlemek için bir silme kuralı oluşturmanız gerekebilir
  • Yanıtın içeriği Outlook'ta işaretli e-postaları üstte tutmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: E-postaları sabitleyin : İşaretli e-postaları Görev Çubuğu'na sabitlemek için, e-postayı seçip sağ tıklayın ve açılan menüden "Takip Et" seçeneğini seçin. 2 3 Görünüm ayarlarını düzenleyin : "Görünüm" sekmesine tıklayın, "Düzenleme Ölçütü"nü seçin ve "Özel" seçeneğini belirleyin. " Hızlı İşaret" sütununu göstermek için kutuyu işaretleyin
Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Kaan' Alıntı:
Selam düşünce insanları Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Yanıtın içeriği Outlook'ta gelen e-postaların
Bu bakış açını anlıyorum @Kaan, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Damla

New member

Merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @semaver

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Outlook'ta e-postaların otomatik olarak "okundu" olarak işaretlenmesini durdurmak için aşağıdaki adımlar izlenebilir
  • Outlook'ta iletilerin okundu olarak işaretlenme şeklini ve zamanını değiştirmek için
Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Nutfiye' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @semaver Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Outlook'ta mailleri
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Nutfiye

Ilayda

New member

Selam forum ahalisi

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Birden fazla iletiyi aynı anda işaretlemek için, ilk iletiyi seçip Ctrl tuşuna basılı tutarak diğer iletileri seçin ve istediğiniz seçeneği belirleyin
  • Outlook'ta tüm e-postaları okunmuş olarak işaretlemek için iki yöntem bulunmaktadır
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Damla' Alıntı:
Merhaba Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @semaver Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Damla

Simge' Alıntı:
Merhaba canlar Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Ayrıca, işaretli e-postaların silinmesini önlemek için bir silme kuralı
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Simge

Nutfiye' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @semaver Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da
Bence burada yanıldığın yerler olabilir @Nutfiye, özellikle ikinci kısım tartışmalı