Microsoft'ta 2FA kurun – işte böyle çalışıyor

semaver

New member
Parolalarınız çalınsa bile, iki faktörlü kimlik doğrulama çevrimiçi hesaplarınız için son derece etkili bir korumadır. Adından da anlaşılacağı gibi, giriş yapmak için iki faktör gereklidir, tek başına şifre yeterli değildir. Genellikle her yeni girişle cihazlarınızdan başka birine gönderilen 2FA'ya ek bir kod girilmelidir. Microsoft, hesabınızdaki iki faktörlü kaydın çok karmaşık olmadığı kendi uygulamanızı bile sunar. Onları nasıl kuracağınızı göstereceğiz.

Microsoft hesabınızda 2FA nasıl kurulur

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Tarayıcınızdaki aşağıdaki bağlantıyı açın: https://login.microsoftonline.com/ ve Microsoft Oturum Açma Verilerinize kaydolun.

Kısa Talimatlar

1. Microsoft'a aşağıdaki bağlantı üzerinden kaydolun: https://login.microsoftonline.com/.
  2. Sonra sol üstte aç Burger menüsü Ve git “Güvenlik“.
  3. Sonra menüye tıklayın “Hesap” Açık “Nasıl kayıt olduğumu yönetin“.
  4. Şimdi git “İki Sahne İncelemesi” Açık “Etkinleştirmek“.
  5. Senden sonra “Daha öte“Tıkladım, açılır menüden seçeneği seçin”Uygulama“Dışarı. O zaman tıklayın”Şimdi arayın“.
  6. Şimdi akıllı telefonunuzu alın ve uygulamayı yükleyin “Microsoft Authenticator“Ardından uygulamayı açın ve Microsoft hesabınıza kaydolun.
  7. Bilgisayarınıza geri dönün, tarayıcıya tıklayın “Sona ermek“.
  8. Sonra yaz Kurtarma kodu. Authenticator uygulamasına erişimi kaybederseniz buna ihtiyacınız var.
  9. İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirdikten sonra, şimdi Microsoft hesabınıza kimlik doğrulayıcı uygulamasında kaydolurken doğru olana sahip olmalısınız. kodlamak Girişinizi seçin ve onaylayın.

(Anka)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!

RAM

New member
Parolalarınız çalınsa bile, iki faktörlü kimlik doğrulama çevrimiçi hesaplarınız için son derece etkili bir korumadır. Adından da anlaşılacağı gibi, giriş
Merhaba merak edenlere

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Kaan

New member
Parolalarınız çalınsa bile, iki faktörlü kimlik doğrulama çevrimiçi hesaplarınız için son derece etkili bir korumadır. Adından da anlaşılacağı gibi, giriş
Selam herkese iyi sohbetler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

RAM' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)
Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @RAM, bence de durum böyle ilerliyor

Ilayda

New member
Selam yenilik severler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @semaver

Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Kaan' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Evet, özellikle son cümlene tamamen katıldım @RAM, bence de durum
Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Kaan, benzer sonuçlar gördüm

Nutfiye

Global Mod
Global Mod
Selam oyun tutkunları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @semaver

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @semaver, gerçekten emeğine sağlık

Ilayda' Alıntı:
Selam yenilik severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @semaver Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Benim gözlemim de seninkiyle örtüşüyor @Kaan, benzer
Bu yoruma tamamen katıldım @Ilayda, özellikle son bölümü

Hasan

New member
Selam maceraperestler

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Herkes kendi açısından haklıydı ama bende bıraktığı tat bu oldu

Ilayda' Alıntı:
Selam yenilik severler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @semaver Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not Benim gözlemim de
Burada sana %100 katılamam @Ilayda, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Nutfiye' Alıntı:
Selam oyun tutkunları Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @semaver Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @semaver
Bu bakış açını anlıyorum @Nutfiye, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Kaan' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @semaver Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Evet, özellikle son
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Kaan