IX Yoğun Atölye: VMware VSphere 7 ve 8'i ayarlayın

semaver

New member
VMware vSphere, şu anda mevcut sekizinci ürün üretimi ile önemli ölçüde olgunluk elde eden yaygın bir sanallaştırma yazılımıdır. Bir bulut işletim sistemi olarak, her şeyin koordine edildiği dinamik bir çalışma ortamında bellek, ağ ve CPU'lar yönetir. Bu nedenle vSphere, BT hizmetlerini güvenilir ancak esnek bir şekilde sağlamak isteyen şirketler için özellikle ilginçtir. Bununla birlikte, bir VMware ortamının yapılandırılması ve verimli uygulama kolay görevler değildir ve kapsamlı arka plan ve pratik bilgi gerektirir.

VSphere 7 ve 8'in beş günlük yoğun çalıştay yönetimimizde, tüm önemli yönetim tekniklerini grafik yüzey ve komut satırında öğreneceksiniz. Gerçekçi bir uygulama ortamında pratik alıştırmalara yükleyin, yapılandırın ve yönetim. Tüm katılımcıların kendi vSphere sistemi vardır.

Haziran
02.06. – 06.06.2025​

Çevrimiçi Atölye, 09:00-5: 00
% 10 erken kuş indirimi 04 Mayıs 2025
Eylül
22.09. – 26.09.2025​

Çevrimiçi Atölye, 09:00-5: 00
% 10 erken kuş indirimi 24 Ağustos 2025
Başarı kalıplarını tanıyın ve çoğaltın

Bu çalıştayda, kanıtlanmış en iyi uygulamaların arabuluculuğuna özel önem verilmektedir. Eğitmen Lutz Dawils bir VMware uzmanıdır ve Söldner'da danışman olarak VSphere ürünleri, VSAN ve SRM, performans analizi, izleme ve otomasyona odaklanarak GmbH'ye danışın.

Bir sonraki güç kursu 2-6 Haziran 2025 tarihleri arasında çevrimiçi bir eğitim olarak gerçekleşecek. VSphere'e hızlı ve verimli bir giriş arayan Windows ve Linux yöneticilerini hedeflemektedir. Katılımcı sayısı, yoğun çalışma ve katılımcılar ve konuşmacılar arasında canlı bir değişim sağlamak için on kişi ile sınırlıdır.

(ILK)