semaver
New member
Yeni Outlook'u etkinleştirin – bu şekilde çalışır
Microsoft, 2024'ün ortasından bu yana yavaş yavaş birçok kullanıcının bilgisayarında yeni Outlook'u etkinleştirmeye başladı. Eski Outlook sürümlerinin ve Windows'taki Mail uygulamasının uzun vadeli bir devamı olarak planlanıyor. Windows Mail uygulaması 2024'ün ortalarında değiştirildi; Microsoft'a göre eski Outlook artık en erken 2029 yılına kadar desteklenmeyecek. Birçok kullanıcı için güncelleme zaten otomatik olarak gerçekleştirilmiştir ancak bazı istisnai durumlar da vardır. Program daha modern bir kullanıcı arayüzü, geliştirilmiş güvenlik ve diğer pratik özellikleri getiriyor. Yeni yazılımın nasıl kurulacağını size göstereceğiz.
Reklamcılık
Anahtar aracılığıyla yeni Outlook'a geçiş yapın
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Sisteminizin güncel olduğundan emin olun.
“Yeni Outlook'a geç” düğmesi görüntülenmiyor
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Dikkat: Talimatları yanlış takip ederseniz sistem düzeyinde çökmeler ve kararsızlıklar meydana gelebilir!
Basmak “[WIN] +[R]” ve beliren pencereye ” girinregedit“. Outlook'un kapalı olduğundan emin olun.
Hızlı kılavuz: Yeni Outlook'a geçiş yoluyla geçiş yapın
- Açık senin versiyonun Outlook veya Windows Mail. Sağ üstte bir tane görmelisiniz Anahtar “başlığıylaYeni Outlook'a geçiş yapın” görüntülenecektir. Üzerine tıklayın.
- Onaylamak görünen sensin Rapor ve biraz bekle. Yeni Outlook'u ihtiyaçlarınıza göre ayarlayın. Yeni Outlook şimdi görünmelidir.
- Arayüz İngilizce ise buna basın Dişli simgesi sağ üst köşedeki “genel” ve istediğiniz dili seçin.
Tehlike: Talimatların yanlış takip edilmesi durumunda sistem seviyesinde çökmeler ve kararsızlıklar meydana gelebilir!
- Açık sen Kayıt Defteri Düzenleyicisi ve aşağıdaki yola gidin: “BilgisayarHKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftOffice16.0OutlookOptionsGenel”. Bundan emin ol Outlook kapatıldı öyle.
- Yeni bir tane oluştur”DWORD değeri (32 bit)“adıyla “GizleYeniOutlookDeğiştir“ ve ona bunu göster Değer 0 ile. ” ile onaylayınTAMAM“.
- Açık sen yenisin Görünüm. Anahtar şimdi görünmelidir.
(anka)