semaver
New member
Windows 11: Widget'ları devre dışı bırakın
Widget'lar, Windows masaüstünüzde favori uygulamalarınız ve hizmetlerinizdeki dinamik içeriği görüntüleyen küçük kartlardır. Windows 11'de bunları görev çubuğunda ve ayrıca kilit ekranınızda bulabilirsiniz. Bu widget'ları devre dışı bırakmak istiyorsanız bunu hızlı bir şekilde yapabilirsiniz.
Reklamcılık
Windows widget'larını devre dışı bırakın
Görev çubuğunu çeşitli şekillerde özelleştirmek için görev çubuğu ayarlarını kullanabilirsiniz; aynı zamanda widget'ları devre dışı bırakmak için de kullanabilirsiniz.
1. adım:
Bir tane yap Sağ tıklama boş bir noktada Görev çubuğu ve içerik menüsündeki ” seçeneğine gidinGörev çubuğu ayarları“.
Kilit ekranında widget'ları devre dışı bırakın
Kullanışlı olmalarına rağmen widget'lar, kilit ekranı gibi istenmeyen yerlerde göründüklerinde can sıkıcı olabilir.
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Aç şunu Windows Ayarlarıklavye kısayolunu kullanarak [Windows] + kullanmak. Daha sonra “soldaki” seçeneğine tıklayınkişiselleştirme“.
Hızlı Kılavuz: Kilit Ekranı
- Aç şunu Windows Ayarları klavye kısayolunu kullanma [Windows] + .
[*]Daha sonra soldaki seç “kişiselleştirme” ve ardından sağdaki ” simgesine tıklayınKilit ekranı“.
[*]Burada kaldırmak Şimdi bunu yap Kanca seçeneğiyle”Kilit ekranında eğlenceyi, ipuçlarını, püf noktalarını ve daha fazlasını görüntüleyin” ve ayrıca seçeneği seçin “Kilit ekranı durumu“ayar”Hiçbiri” dışında.
(anka)