semaver
New member
Windows 11: Dosya Sonlarını Göster – İşte böyle çalışıyor
Dosya Sonları size hangi tür dosyada açıldığınızı gösterir. Örneğin, bir PDF belgesini İnternet'ten indirirseniz, .pdf uzantısı olmalıdır. Ancak kötü amaçlı yazılım veya virüs ise, .exe olarak adlandırılabilir. Windows 11'deki dosya sonlarını etkinleştirdiyseniz, uzantıları kolayca tanımlayabilir ve bir kötü amaçlı yazılım öğesi değil doğru dosyayı açtığınızdan emin olabilirsiniz. Güvenlik yönüne ek olarak, doğru dosyayı arıyorsanız da daha uygundur. Belki aynı dosyanın bir kelime ve pdf sürümünü veya bir görüntünün PNG, JPG veya PSD sürümünü kaydettiniz. Dosya sembolü size bir ipucu verebilir, ancak dosya sonlarının okunması daha kolaydır.
Windows 11: Explorer'daki dosyaları göster
Windows'un yerel dosya yöneticisi olan Explorer, dosya ucu görüntüleyebileceğiniz küçük bir ayara sahiptir.
1. adım:
Dosya Gezgini'ni bilgisayarınızda başlatın ve menü çubuğunda oraya tıklayın “Göstermek“. O zaman fare işaretçinizi birbiri ardına hareket ettirin”Solmak“Ve sonra”Dosya Adı Uzantıları“.
Windows 11: Kayıt defterindeki dosya ortamlarını etkinleştirin
Bir anahtar düzenleyerek Windows 11 kayıt defterindeki dosya sonlarını da gösterebilirsiniz.
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:
Önce kayıt defterini açın. Bunu yapmak için anahtarlara aynı anda basın [Windows] + [R]. Sonra terimi yeni pencereye koy “regalite“A ve teyit”TAMAM“.
Kısa Talimatlar
- Anahtar kombinasyonunu kullanın [Windows] + [R] Ve sonra terimi yeni pencereye koy “regalite“Ardından [Enter]-Button One.
- Şimdi aşağıdaki yola gidin: Hike_current_user Software microsoft windows current sürüm explorer gelişmiş
- Girişi buradan düzenleyin “HideFileExt“İle Sağ tıklama Yap ve sonra “Değiştirmek…” seçmek.
- Ver Değer 0 bir ve tıklayın “TAMAM“Ardından PC'nizi yeniden başlatın.
(Anka)
Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.
Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.
Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!