semaver
New member
Windows 11'de, ilk kurulum sırasında bir hata yaptıysanız veya cihaz yanlış dille geldiyse sistem dilini kolayca değiştirebilirsiniz. Sadece birkaç tıklamayla ayarlarda ekran dilini nasıl değiştireceğinizi göstereceğiz.
Reklamcılık
Windows 11'de dil nasıl değiştirilir
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.
1. adım:
İlk önce şunu aç Windows Ayarları klavye kısayolunu kullanma [Windows] + . Ardından ” seçeneğini seçinzaman ve dil” Açık.
Hızlı kılavuz
(anka)
Reklamcılık
Windows 11'de dil nasıl değiştirilir
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.
1. adım:
İlk önce şunu aç Windows Ayarları klavye kısayolunu kullanma [Windows] + . Ardından ” seçeneğini seçinzaman ve dil” Açık.
Hızlı kılavuz
- Klavye kısayolunu kullanarak açın [Windows] + the Ayarlar.
[*]Ardından soldaki kategoriyi seçin “zaman ve dil“ve ardından” üzerine tıklayınDil ve bölge“.
[*]Şimdi ” seçeneğine tıklayarak yeni bir dil yükleyinDil ekle” tıklamak.
[*]Daha sonra istediğiniz dili seçin ve ardından aşağıdaki ” seçeneğine tıklayınDaha öte“.
[*]Artık çeşitli isteğe bağlı seçenekleri seçebilirsiniz Dil özellikleri düzenlemek. Etrafında Ekran dili Windows 11'i değiştirmek için “seçeneğini seçmelisiniz”Dil paketi“Tıklamadan önce” seçeneğini seçinDüzenlemek“. Yeni dilin yüklenmesi birkaç dakika sürecektir.
[*]Daha sonra “seçeneğine tıklayınWindows görüntüleme dili” seçili olan dile gidin ve istediğiniz dili seçin.
[*]Başlangıç Daha sonra PC'niz yeniDil değişikliğinin yürürlüğe girmesi için.
[*]Eski dili kullanıyorsanız kaldırmak İsterseniz şuraya gidin: Ayarlar diller menüsüne geri dönün ve ardından ona tıklayın Üç noktalı menü bir dilin arkasında ve “Kaldırmak“.
(anka)