Windows 11: Bluetooth'u etkinleştirin – işte böyle çalışıyor

semaver

New member

1. Windows 11: Bluetooth'u etkinleştirin – işte böyle çalışıyor

Modern dizüstü bilgisayarların ve PC'lerin çoğu, Bluetooth'u doğrudan Bluetooth cihazlarını bağlayabilmeleri için evden destekliyor. Windows 11'de Bluetooth'u etkinleştirmenin birkaç yolu vardır. Aşağıda size nasıl yapılacağını göstereceğiz.

Windows 11'in hızlı ayarları aracılığıyla Bluetooth'u etkinleştirin

Windows 11'de Bluetooth'u etkinleştirmenin en hızlı ve en kolay yolu hızlı ayarlardan geçer.

1. adım:

Etrafında Hızlı Ayarlar Açmak için sağ alt kısmına tıklayın. Tap çubuğu üzerinde Ağ ve hoparlör sembolü. O zaman yapabilirsiniz Bluetooth Doğru sembolü tıklayarak etkinleştirin.

Windows 11 ayarlarında Bluetooth'u etkinleştirin

1. adım:

Windows ayarlarını anahtar kombinasyonuyla açın [Windows] + kullanmak. Yeni pencerede kategoriye tıklayın “Bluetooth ve cihazlar“.

Windows 11'in kontrol kontrolünde Bluetooth'u etkinleştirin

Windows 11'de Bluetooth'u etkinleştirmek için alternatif bir yöntem, kontrol kontrolünün kullanılmasıdır. Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

İlk olarak sistem kontrolünü açmak için Windows Arama Ve sonra terimi ver “Kontrol Kontrolü“A. Sonra doğru sonuca tıklayın.

Windows 11 Cihaz Yöneticisi'ndeki Bluetooth'u etkinleştirin

Önceki yöntemler için Bluetooth görüntülenmezse, Bluetooth adaptörünüzü cihaz yöneticinizdeki etkinleştirmeniz gerekebilir. Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Cihaz yöneticisi Bilgisayarınızda Windows Arama arayın. Ardından aygıt yöneticisini başlatmak için doğru sonucu tıklayın.

Kısa Talimatlar: Kontrol Paneli

1. Terimi ver “Kontrol KontrolüWindows Arama Ve sonra aynı adın sonucuna tıklayın.
  2. O zaman birbiri ardına git “Ağ ve İnternet” Ve “Ağ ve onay merkezi“.
  3. Şimdi Sol Seç “Adaptör ayarlarını değiştir“dışında.
  4. Sonra sağa tıklayın “Bluetooth“Ve sonra yukarı çık”Etkinleştirmek“.
Kısa Talimatlar: Cihaz Yöneticisi

1. Koy Windows Arama dönem “Cihaz yöneticisi“A ve doğru sonuca tıklayın.
  2. Şimdi menüyü genişletin “BluetoothOk.
  3. Şimdi bir tane yap Sağ tıklama Onlarınkine Bluetooth adaptörü ve menüye git “Cihazı etkinleştir“.

(Anka)