Whatsapp-Passkey'i kurun-nasıl çalışır

semaver

New member
Veri koruması ve güvenliğinin giderek daha önemli bir rol oynadığı dijital dünyamızda, iletişim araçlarımızı buna göre korumak önemlidir. WhatsApp, dünya çapında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olarak, kullanıcılarına gizlilik ve verilerini korumak için sürekli olarak güncellenmiş işlevler sunar. Bu işlevlerden biri, hesabınızı yetkisiz erişimden koruyan WhatsApp Passkey-Gelişmiş Güvenlik Önlemidir. Aşağıda WhatsApp'ta bir passey nasıl kurulacağını açıklıyoruz.

Bir Whatsapp Passkey Nasıl Kurulur

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Her şeyden önce, akıllı telefonunuzda bir tane olduğundan emin olun Ekran Kilidi kullanmak. Bu, parola olmadan kayıt yaptırabilmeniz için WhatsApp hesabınız için bir passey olarak kullanılır. Akıllı telefon ayarlarında ekran kilidini kullanabilirsiniz “Veri Koruma ve Güvenliği“Android'de veya”Ekran ve Parlaklık“Bir iPhone'a kurul.

Kısa Talimatlar

1. WhatsApp'ta passey kullanmak için bir tane olmalı Ekran Kilidi Akıllı telefonunuzda kurulum.
  2. Sonra aç Whatsapp Ayarlar. Bir Android cihazında, sağ üst kısmına dokunun. Üç noktalı menü Ve sonra seçin “Ayarlar“. Bir iPhone'da doğrudan sağ altta dokunun” bunun yerine “Ayarlar“.
  3. İşte dokunuyorsun “Hesap“Ve sonra”Pasifler“.
  4. O zaman git “Passkey Oluştur“.
  5. O zaman kullanın Kilidini açma yöntemi Akıllı telefonunuz için. Passkey daha sonra kaydedilecek ve gelecekte ekran kilidinizi WhatsApp'a kaydolmak için kullanacaksınız.

(Anka)