Wear OS 6'nın yeni arayüzüne ilk bakış

accur

New member
Android 16, yeni materyal 3 ifade tasarım dilinden yararlanan tek Google işletim sistemi olmayacak. Bu aynı zamanda bileklerde biraz taze verecek olan Wear OS 6 örneğidir!

Etkileyici madde ile 3, Google Android'e bir fırça şeridi verin ve işletim sistemi arayüzleri giyin. Bu, açıları yuvarlama, dinamizmi enjekte etme ve arama motorunun sözlerini kullanma, duyguları provoke etme sorunudur! Kullanım, hedefe ulaşılmış olup olmadığını söyleyecektir, ancak bu arada hafızanızı her zaman sunumumuzla yenileyebiliriz:

Android 16 ile okuyun, Google bir tazelik nefes alacak: İşte ilk resmi görüntüler
Android 16'ya ek olarak, OS 6 giyin Bu nedenle bu ripolinage iyi durumda. Yeni arayüz yıl sonuna kadar Pixel Watch'ta görünmelidir; Üçüncü -Parta üreticilerinin bağlantılı saatleri acı içinde acılarını almak zorunda kalacaklar. Google, geliştiricilerin güncellemenin ilk geliştirici önizlemesini zaten test edebilecekleri bu yeni sürüm hakkında birçok ayrıntı verdi. Değişiklik sıkıntısı yok!

Arayüz öğeleri, dairesel şekiller ve menülerde kaydırma olarak dinamik bir boyut ayarıyla yeni tasarımın özelliklerini takip eder. Sivilceler eğlenceli bir animasyonla dokunmaya “tepki verir”. Kemiğin farklı bölümleri arasındaki geçiş, gizli ama başarılı bir sallanma etkisi ile vurgulanır.

İşletim sistemi, Expressive Malzeme 3 tasarımında henüz silah ve bagajla tam olarak geçmedi. Özellikle ayarlarda uyarlanacak arayüzün tüm bölümleri vardır. Kısacası, hala açık bir projedir, ancak ilk sonuçlar bu yenilik için oldukça cesaret vericidir.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Kaynak :

Google