Watchos 26 ile Apple Watch Kontrol Merkezi gerçek bir gösterge paneli olacak

accur

New member
Apple Watch önümüzdeki hafta Apple'ın WWDC'sinde unutulmayacak. Bağlı saatler gerçekten de şüphesiz vaftiz edilecek yeni bir işletim sistemini açacak. Menüde: yeni bir arayüz ve – en azından – çok pratik olmayı vaat eden ek bir işlev.

Üç gün içinde, yani önümüzdeki Pazartesi, Elma Dünya, işletim sistemleri için sayısız yeni yazılım yeni ürünler sunacak. Açıkçası, iOS 26, iPados 26 ve MacOS 26, açılış konuşmasının anten zamanının iyi bir bölümünü işgal edecek, ancak diğer kemikler de iyi ve gerekli bir sunum hakkına sahip olacak. Bu durum böyle olacak Watchos 26.

Apple Watch Kontrol Merkezinde Küçük Bir Hayat

Bağlı saatler için işletim sisteminin yeni versiyonu, diğer kemiklerle aynı tasarım değişikliklerinden yararlanmalıdır, ancak bu fırça darbesinin ötesinde, umudun da olacağını! – Yeni işlevler. 9to5mac Bunlardan birinin yankısı yankılanır, bu da kullanım için çok yararlı olmalıdır.

Lateral düğmeye basarak saatten başlatılan kontrol merkezi, birkaç hayati işlevi etkinleştirmenize veya hızlı bir şekilde devre dışı bırakmanıza olanak tanır: Wi-Fi, hücresel ağ, tiyatro modu, rahatsız etmeyin/konsantrasyon modu, düzlem modu, su moduna da danışabilir ve iPhone'u çalabiliriz.

Kontrol merkezi Apple Watch'un başlangıcından bu yana çok az değişti. Bu muhtemelen Watchos 26 ile değişecektir, çünkü geliştiriciler widget'ları içindeki uygulamalarından entegre edebilmelidir. Merkez aslında bir mini lance dönüştürebilecek ve uygulamalardan bilgi almak da mümkün olacak.

Bu yeni kontrol merkezi de özelleştirilebilir: iPhone'un Watch uygulamasından kullanıcı, uygun gördüğü gibi farklı widget'ları yeniden düzenleyebilir. Bu, biraz toz alan bu panele ilgi duymak için yeterlidir.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Kaynak :

9to5mac