TikTok Live'ı görülmeden izlemek – bu mümkün mü?

semaver

New member

1. TikTok Live'ı görülmeden izlemek – bu mümkün mü?

TikTok'ta canlı bir videoya katıldığınızda videoyu hem içerik oluşturucu hem de katılan tüm katılımcılar görür. TikTok'ta anonim kalmak istiyorsanız birkaç numaraya başvurmanız gerekiyor. Çünkü uygulamada canlı yayını gizlice izlemenin doğrudan bir seçeneği yok.

Reklamcılık

TikTok Live için anonim bir hesap kullanın

TikTok'ta anonim kalmanın en kolay yollarından biri, kimliğinizi açığa vurmayan bir kullanıcı adıyla ayrı bir hesap oluşturmaktır. Sizi tanımlayabilecek kişisel bilgileri veya fotoğrafları kullanmaktan kaçınmalısınız.

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.

1. adım:

Akıllı telefonunuzda TikTok uygulamasını açın ve sağ alttaki ” simgesine dokununprofil“…

Tarayıcınızda TikTok Live'ı izleyin

Ana hesabınıza giriş yapmadan TikTok'a web tarayıcısı üzerinden erişebilir ve canlı yayınları izleyebilirsiniz. Bazı tarayıcı eklentileri ve araçları etkinliklerinizi daha da gizlemek için kullanılabildiğinden, bu ek bir anonimlik katmanı sağlar. IP adresinizi gizlemek ve böylece dijital kimliğinizi daha iyi korumak için gizli modu veya VPN hizmetlerini kullanabilirsiniz.

Bilgisayarınızdaki web tarayıcınızda şu web sitesini açın: tiktok.com. Daha sonra sol taraftaki “Canlı” seçeneğine tıklayın. Daha sonra canlı kategorilere göz atabilir ve istediğiniz canlı yayınları bulmak için üstteki arama çubuğunu kullanabilirsiniz. TikTok sizden giriş yapmanızı isterse sayfayı yeniden yüklemeniz yeterlidir.

TikTok Lives'ı anonim olarak izleyebilirsiniz ancak işlevler kayıt olmadan sınırlıdır. Bu durumda canlı sohbette yorum yapamayacak veya hediye gönderemeyeceksiniz.

Hızlı kılavuz

1. TikTok uygulamasında hesabınızı açın profilsağ alttaki düğmeye dokunarak.
  2. O zaman seninkinin en üstüne git isimleretrafında Hesaba genel bakış açmak için. Ardından ” seçeneğini seçinHesap ekle” Açık.
  3. Daha sonra “tıklayarak yeni bir TikTok hesabı oluşturun”Telefon numarasını veya e-posta adresini kullanın” tip.
  4. Daha sonra üstteki ” öğesini seçine-posta” ve anonim bir e-posta adresi kullanın.
  5. Hesabı oluşturduktan sonra şunları yapabilirsiniz: Canlı videolar düğme aracılığıyla TikTok'ta sol üst bak.

(işba)