semaver
New member
Steam: Otomatik güncellemeleri devre dışı bırakın – işte böyle çalışıyor
Steam'in otomatik oyun güncellemelerini devre dışı bırakmak istemenizin birkaç nedeni vardır. Rekabetçi bir CS: Go Game oynarken pinginizin tavandan geçmesini istemezsiniz. Ya da her Steam başlangıçta büyük miktarda dosya indirme internet kapasitesine sahip değilsiniz. Sebep ne olursa olsun, otomatik buhar güncellemeleri can sıkıcı olabilir. Deaktivasyonun nasıl çalıştığını gösteriyoruz.
Otomatik buhar güncellemelerini devre dışı bırakın
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.
1. adım:
Steam uygulamasını bilgisayarınızda başlatın, ardından sol üstte tıklayın “Buhar“Ve sonra”Ayarlar“.
Bireysel Steam oyunları için otomatik güncellemeleri devre dışı bırakın
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:
Bilgisayarınızda Steam'i başlatın ve ardından sizinkini açın kütüphaneYukarıdaki biniciyi seçerek.
Kısa Talimatlar: Otomatik buhar güncellemelerini devre dışı bırakın
- Steam uygulamasında, sol üstteki bilgisayarınıza tıklayın “Buhar“Ve sonra”Ayarlar“.
- Sonra kategoriye geç “İndirme“.
- Şimdi seçin “Yüklü oyunlar için güncellemeler“Seçenek”Yalnızca oyun başladığında güncelleme“Dışarı. Sonra pencereyi kapatabilirsiniz.
- Sizinkini Steam'de açın kütüphane.
- Sonra burada yüklü bir tane seçin Oyun güncellemeleri devre dışı bırakmak istediğiniz için.
- Sonra sağa tıklayın vites Ve sonra “Özellikler“.
- Sen gittikten sonra “Güncellemeler” seçtiler, yer “Otomatik Güncellemeler“Seçenek”Yalnızca oyun başladığında güncelleme“sıkıca.
(Anka)
Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.
Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.
Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!