Sonos akış kutusu projesini iptal ediyor

Yasmin

New member
Bu, belki de son yıllarda Sonos tarafından verilen en iyi karardır: Ses konusunda uzmanlaşmış üretici, Apple TV ve Google TV ürünleriyle rekabet eden üst düzey akış kutusu projesini iptal ederdi.

Sonos Video akışı macerasını denemek istedim; Söylenti, yıllarca TV'deki akış hizmetlerinin içeriğini yayabilen bir kutunun geliştirilmesini beyazlatıyor. Çekirdek “Pinewood” adlı bu proje, piyasadaki en lüks kutularla rekabet etmekti – 400 $ 'lık bir faturadan, bir Apple TV'nin iki katından fazla bir fiyattan bahsediyorduk …

Apple TV 4K (3. nesil) 128 GB en iyi fiyata Temel Fiyat: 189 €

Daha Fazla Teklif Gör

Sonos temellere geri döner

SonrasındaAnnus Horriber Mobil uygulamayı güncellemek için endüstriyel kaza ile işaretlenen 2024, Sonos kayıp müşterilerini geri kazanmaya çalışıyor. Şirket işgücünü düşürdü, felaketin ana yetkililerini (eski CEO, Patrick Spence dahil) kovdu ve Tom Conrad liderliğindeki yeni yönetim akış kutusu projesini terk etmeye karar verdi. Duyuru, tüm ekiplerle yapılan bir toplantıda yapıldı, Eşek.

Cihazın tasarımcıları diğer projelere ve özellikle son ayların öncelikli sitesi olan uygulamanın iyileştirilmesine güvence verilecektir. “Pinewood” kutusu, ikinci yarının büyük ses lansmanını oluşturmak ve Sonos'un olmadığı bir sektöre yeni bir baskıyı temsil etmekti. Ama denemek çok ihtiyatlı mıydı, ACE kulaklıklar yeni bir segmentte bir başka lansman-beklenen başarıyı karşılamayacak mıydı?

Ancak akış kutusu neredeyse bitmiş gibi görünüyordu. Bir pub régie tarafından geliştirilen Ventura OS işletim sistemi ile çalışmak zorundaydı. Özelliklerinden biri, sürtünme ses ve video sinyallerini iletmek için oyun konsollarını, Blu-ray oyuncularını ve diğer cihazları bağlamak için bir HDMI anahtar işleviydi.

Sonos akış kutusunu okuyun 400 dolara mal olabilir
🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Kaynak :

Eşek