Siri'nin kişiselleştirilmiş işlevleri Yunan takvimlerine geri döndü

Yasmin

New member
Apple Intelligence kullanıcıları Siri'nin daha hassas ve kişiselleştirilmiş yanıtlarını uzun süre bekleyecekler. Geçen Haziran ayında açıklanan bu yeni işlevler daha iyi günlere ertelendi.

Değerlerini övmek içinElma zekası Ve iPhone 16'dan Apple, reklamlar da dahil olmak üzere – yeni işlevler hakkında çok şey iletti. Siri çok daha gelişmiş. Asistan gerçekten uygulamalara entegre olmalı ve belirli işlevleri kullanabilmeli, akıllı telefon ekranını inceleyerek kullanıcının kullanımını anlayabilmeli ve hatta uygulamalarda bilgi çekebilmelidir.

Siria'da Siri Pedal

Somut olarak, bu “kişiselleştirilmiş Siri işlevleri” kullanıcının asistanına şöyle sormasına izin vermelidir: ” Bana geçen hafta bana gönderdiği dosyaları göster “” Pasaport numaram nedir “(Eğer bir resimde çekilmişse) veya” Bana dün kardeşimin bana önerdiği kitapları hatırlat ». Ayrıca Siri'nin bir dosyayı bir konumdan diğerine taşımasına, bir görüntüyü düzenlemesine ve göndermesine veya hatta bir rota almasına ve varış saatini bir muhabirle paylaşmasına izin verebilir.

Bağlamı anlamaya gelince, ekranda görüntülenen bir fotoğrafla ilgili bir soruyu cevaplayabilme veya iletişim bilgilerini mesajlar aracılığıyla aldıktan sonra bir sayfaya ekleyebilme sorunudur. Kısacası, iPhone 16 için bu reklamda olduğu gibi mucizeler gerçekleştirmek mümkün oldu:

Bütün bunlar uzun süre mevcut olmayacak. Haziran 2024'te WWDC'de sunulan bu işlevler iOS 18.4, ardından iOS 18.5'te görünecekti. Şimdi Yunan takvimlerine geri itiliyorlar. Apple gerçekten bunu ilan etti ” Siri'nin daha kişiselleştirilmiş versiyonu (…) beklenenden daha fazla zaman alır ». Ancak, bu işlevler dağıtılmalıdır ” Önümüzdeki yıl ». Bu özellikle cesaret verici değil!

Siri, Google Assistant ve Alexa gibi rakip asistanlara zaten çok geç kaldı. Üretken AI'nın ortaya çıkışı ve çok daha net ve konuşma sohbet botları Siri'yi tamamen büyüttü. Yarışma seviyesine koyacak olan büyük dil modelleriyle asistanın gelecekteki versiyonunun yarın için olmadığını söylemek yeterli.

Üretici AI'da infüze edilen siri oku geç kaldı ve düzenlemek üzere değil
🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.