SFR by Red, rekabeti parçalayan bir mobil paketle eziyor 💥

Yasmin

New member
Mobil planların fiyatlarını piyasadaki farklı telekom operatörlerinde biraz takip ederseniz, ikincisinin yılın başında arttığını kesinlikle fark ettiniz. Bununla birlikte, SFR tarafından kırmızı, paketlerinde avantajlı fiyatları koruyan tek kişi olmaya devam ediyor.

B & You web sitesine giderek, 100 GB paketinin ayda 12,99 Euro'da görüntülendiğini görebiliriz. Sosh'ta aynı paket ancak sadece 4G turuncu ağda 11,99 Euro. SFR by Red, ayda sadece 11,99 Euro'da 200 GB paketiyle onu çok daha iyi yapıyor, neredeyse aynı fiyata rakiplerinden iki kat daha fazla bir internet zarfı.

SFR'nin 200 GB Red paketini keşfetmek için burada:

SFR Paketinden Kırmızdan yararlanıyorum

Bu paketi evde alarak, 200 GB veri internette gezinmenize, film izlemenize, film izlemenize, film izlemenize ve müzik akışı dinlemenize izin vereceğinden, neredeyse hiç sınırsız bir şey var. Öte yandan, ayda 9.99 Euro'da sunulan 100 GB paket de var.

Ancak, 200 GB teklif, bizim görüşümüze göre, para için en iyi değeri sunan tekliftir. İki Euro daha çift veriniz var. Bir hatırlatma veya bilgi olarak, SFR tarafından Kırmızı, taahhüt planları olmadan ucuz sunma özelliğine sahip bir SFR markasıdır. Bu nedenle, tarihi operatör ağının kalitesinden, aynı zamanda hem şehirde hem de kırsal alanda mükemmel bir kapsama alanından yararlanırsınız.

Buna ek olarak, 200 GB'lik Kırmızı By SFR paketi, hem Fransa'da hem de yurtdışından (AB ve DOM) çağrı, SMS ve MMS sınırsız arama hakkı verir. Avrupa Birliği ve denizaşırı departmanlardan yurtdışında 38 GB kullanılabilir internet zarfını unutmadan. Kısacası, şu anda rekabet tarafından sunulanlardan çok daha avantajlı olan ultra tamamlayıcı ve bağlayıcı olmayan bir paket.

Reed tarafından SFR: Neden mükemmel bir paket?

Sunduğu ultra rekabetçi fiyatlara ek olarak, Red by SFR yüksek kaliteli müşteri desteği sunar, Web danışmanları haftada 7 gün sabah 8'den akşam 9'a kadar bu şekilde, sorularınıza kolayca cevap alabilirsiniz veya Teklifinizden en iyi şekilde yararlanmak için yardım.

Öte yandan, paketinizi yönetebilir, tüketim ve faturalarınıza danışabilir, doğrudan Red & Me mobil uygulamasından Android ve iOS'ta ücretsiz olarak sunulabilecek seçenekleri ekleyebilir veya silebilirsiniz. Sağlıklı ve kalıcı bir ilişki arıyorsanız, bu açıkça mükemmel bir seçimdir, çünkü fesih durumunda bile müşteri hizmetleri anlayışlıdır.

Aksi takdirde, ayda 11,99 Euro SFR By SFR 200 GB paketi, temel internet zarfını aşmanız durumunda ek bir miktar elde etmenizi sağlar. Böylece, 10 Euro'da 50 GB'lık bir şarj olan 200GB'ın ötesine geçebilirsiniz (maksimum şarj ve daha sonra bloke edilen İnternet kullanımını).

Çok esnek, 5 € 'luk bir seçenek, AB ve DOM'da İsviçre, Andorra, ABD ve Kanada'dan 20 GB dahil 40 GB'a giden DOM'da yurtdışında veri zarfını artırmayı mümkün kılar. Gördüğünüz gibi, ayda 11,99 Euro'da SFR 200 GB mobil paketi, mevcut pazardaki en iyi seçeneklerden biridir.

Başka bir operatörden gelirseniz, telefon numaranızı kolayca tutmayı isteyebilirsiniz ve aynı zamanda gerekirse sözleşmenizi sonlandırabilirsiniz. Bu gerçek için, aboneliğiniz sırasında RIO kodunuzu SFR tarafından Red'e iletmeniz yeterlidir. İkincisi, her şeyi, paketinizin numaranızın taşınabilirliğine sonlandırılması ile ilgilenecektir. Rio kodunu elde etmek için, mevcut satırınızdan 3179'u aramanız gerekir, hızlı ve tamamen ücretsizdir.

Son olarak, son küçük detay: Piyasadaki tüm cep telefonlarıyla uyumlu üçlü kesme sim kartı, tıpkı, uyumlu bir akıllı telefonunuz varsa neredeyse anında yararlanmanızı sağlayan sanal ESIM kartı gibi 10 Euro'dur.

SFR Mobile Pack by Red'i keşfetmek için burada:

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.