Resmi lisansta %90 indirim, işte oraya ulaşmanın tekniği

Yasmin

New member
İşletim sisteminizdeki en yeni özelliklerin (Copilot dahil) tüm avantajlarından yararlanmak ister misiniz? Ürünün kremasını istiyorsanız Windows 11 Pro sürümü şu anda kaçıramayacağınız bir fiyata. Bu bizim favorimiz.

Bir PC'niz var ve tüm AI özelliklerine sahip Windows'un en son sürümünden yararlanmak mı istiyorsunuz? İyi haber: şu anda gerçek değerinin %10'undan daha düşük bir fiyata Windows 11 Pro'ya sahip olmak için benzersiz bir fırsata sahipsiniz: Eğer satın alırsanız 199 euro yerine yalnızca vergi hariç 19,97 $'a (yani vergi dahil 22 euro) mal olacak. Amerikan sitesine gir StackSocial.

Windows 11 Pro teklifinden yararlanıyorum

StackSocial yazılım anlaşmaları konusunda uzmanlaşmış bir Amerikan e-ticaret sitesidir. Bu ürünlerde ondan daha iyisini yapmak çok zor: Windows 11 lisansları, Microsoft Office ofis paketi, Xbox Game Pass abonelikleri vb. için, başka yerlerde daha iyisini bulmakta zorlanacaksınız. Her şeyden önce tekliflere coğrafi sınırlama olmaksızın herkes erişebilir. Fransızlar bu nedenle bir saha günü geçirebilirler.

Microsoft yapay zekayı entegre ediyor

Microsoft, son iki yılda yapay zeka konusunda gerçek çabalar gösterdi ve Copilot AI'sı dünya çapındaki referanslardan biri haline geldi. Microsoft'un en son ofis sürümünde bulunur, ama aynı zamanda yerel olarak Windows 11 Pro'da. Ancak işletim sisteminin bu sürümü yalnızca profesyonellere yönelik değildir: Herkes bundan yararlanabilir, özellikle de bu fiyata.

Windows 11 Pro, Windows 11'in daha iyi bir sürümüdür. Daha akıcı ve doğal bir kullanıcı deneyimine sahip olursunuz, tüm uygulamalarınıza daha da hızlı erişebilirsiniz. Bir başka büyük yeni özellik: güvenlik daha da güçlendirildi. Artık bu sistem biyometrik oturum açma, TPM 2.0 ve veri şifreleme için BitLocker gibi özellikleri içeriyor. Windows 11 Pro ayrıca kaybolma durumunda verilerinizi daha iyi korumanıza da olanak tanır.

StackSocial resmi bir Microsoft satıcısıdır: bu nedenle bu lisans konusunda endişelenmenize gerek yok. Bunun tek bir bilgisayar için bir lisans olduğunu ve ikincisinin 4 GB RAM'e sahip olması gerektiğini, ancak her şeyden önce sabit sürücüde 40 GB boş alana sahip olması gerektiğini unutmayın. Elbette Windows 11 Pro yazılımını indirdikten sonra varsayılan dilinizi seçebilirsiniz.

Bu flaş fırsatı keşfetmek için burayı tıklayın:

Windows 11 Pro teklifinden yararlanıyorum

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
İyi fırsatlarımız hakkında bilmeniz gerekenler

Bu içerik size 01net'in iyi ipuçları uzmanları tarafından sunulmaktadır.
Yazı işleri personeli bu içeriğin üretiminde yer almamıştır. 01net, okuyucularından biri bu makaleye entegre edilen bağlantılar aracılığıyla satın alma işlemi yaptığında tazminat alabilir. Bu yazıda belirtilen fiyatlar çok hızlı bir şekilde değişebilir.