Neredeyse hiçbir şey için, bu yazılım yavaş hale gelen Mac'lerin hızını üç katına çıkarır

accur

New member
Bankayı kırmadan Mac'inizi canlandırmak ister misiniz? Şu anda, performansı için tanınan bu optimizasyon yazılımı ilk yıl için özellikle cazip bir fiyata sunulmaktadır.

Mac'iniz yavaşlatıyor mu? Neden değiştirmeden önce hem ekonomik hem de etkili bir alternatif denemiyorsunuz? Intego çamaşır makinesi basit bir temizlik yazılımından çok daha fazlasıdır, bu, Mac'inizi orijinal performansını geri yüklemek için tasarlanmış bir çözümdür.

Şu anda Intego, çamaşır makinesi yazılımını 49,99 Euro yerine ilk yıl için 19,99 Euro tanıtım oranında sunuyor. Bu sınırlı teklif, güçlü bir araçtan rakipsiz bir fiyata faydalanmanızı sağlar.

Teklif burada keşfedilecek:

Çamaşır makinesi teklifinden yararlanıyorum

Buna ek olarak, abonelik yükümlülüğü yoktur ve size tüm otomatik yenilenmenin üzerinde sonlandırma özgürlüğü sunar. Risksiz kapasitelerini test etmenize izin vermek için Intego ayrıca 30 günlük ücretsiz deneme süresi sunar.

Hızlı bir Mac için çamaşır makinesini tercih edin

Siber güvenlik konusunda bir Fransız şirket uzmanı tarafından geliştirilen çamaşır makinesi, gereksiz dosyaları silmek ve cihazınızın performansını optimize etmek için derinlemesine hareket eder.

Zamanla, eski veriler, kopyalar ve diğer gereksiz dosyalar sabit sürücüde birikir ve sisteminizi yavaşlatan bir aşırı yük oluşturur. Çamaşır makinesi bu soruna tam olarak saldırıyor.

Hassasiyet ve hız ile yazılım sabit sürücünüzün her köşesini analiz eder, gereksiz öğeleri tanımlar ve birkaç dakika içinde ortadan kaldırır. Sonuç ? İlk gün olduğu gibi çalışan daha akıcı bir Mac. Ancak bu yardımcı program burada bitmiyor: Daha uyumlu ve sezgisel yönetim için dosyalarınızı ve klasörlerinizi de yeniden düzenliyor.

Çamaşır makinesinin en büyük avantajlarından biri, büyük kullanım kolaylığı ile birleştirilmesidir. Mac'inizin uygun şekilde çalışması için temel dosyaları yanlışlıkla silme riski konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Birkaç tıklamada, her şey desteklenir ve sonuçları hemen görebilirsiniz.

Daha fazla koruma isteyenler için Intego, sadece çamaşır makinesi değil, aynı zamanda bir antivirüs, bir güvenlik duvarı, ebeveyn kontrolü ve bir bulut yedekleme çözümü içeren bir paket sunar.

Bütün, 84.99 Euro yerine ilk yıl için 29,99 Euro cazip fiyatla sunulmaktadır. Bu çözümle, sadece Mac'inizin performansını optimize etmekle kalmıyorsunuz: onu gönül rahatlığınızı tehlikeye atabilecek tüm dijital tehditlerden koruyorsunuz.

Çamaşır makinesindeki promosyondan yararlanmak için burada:

Çamaşır makinesi teklifinden yararlanıyorum

Hepsi bir arada paketten azaltılmış bir fiyata yararlanmak için:

Mac Premium Pack'teki tekliften yararlanıyorum

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.