Mükemmel HUAWEI BE3 ve Mesh 3 WiFi yönlendiricileri bağlantınızı güçlendirecek

acidizing

New member
Bağlantınızı biraz güçlendirmeye ihtiyacınız varsa HUAWEI BE3 ve Mesh 3 WiFi yönlendiricilerine güvenebilirsiniz.

Oyun oynamak, yayın yapmak, en sevdiğiniz dizileri ve filmleri izlemek, huzur içinde gezinmek ve kesintisiz bir konferansa katılmak için kesinlikle mükemmel bir WiFi bağlantısına ihtiyacınız var. Bugün, İnternet servis sağlayıcınız gelişmiş bir modem sunabilir, ancak daha iyi performans sağlamak için biraz yardıma ihtiyaç duyabilir.

Darty ve Fnac'ta HUAWEI BE3 ve Mesh 3 WiFi yönlendiricileri, WiFi bağlantınızı geliştirmek için tasarlanmıştır. Stok alıyoruz.

Darty'deki tekliften yararlanıyorum

Fnac'taki tekliften yararlanıyorum

HUAWEI WiFi BE3, ihtiyacınız olan WiFi 7 yönlendirici

İnternet servis sağlayıcınızın modemi WiFi 7 sunmuyorsa HUAWEI WiFi BE3 yönlendiricisine güvenebilirsiniz. İkincisi, WiFi bağlantınızı günlük olarak geliştirmenin anahtarıdır. Bağlantınızı 3,6 Gbps'ye kadar hızlarla artırmak için tasarlanmıştır. Bu nedenle mümkün olan en iyi koşullarda oyun oynayabilecek, yayın yapabilecek ve hatta çalışabileceksiniz. WiFi 7, daha sorunsuz gezinme için bant genişliğini daha çevik ve duyarlı hale getirir. HUAWEI WiFi BE3 yönlendirici aynı zamanda çoklu bağlantı işlemi (MLO) sayesinde daha az gecikmeyle daha hızlı bağlantılardan faydalanmak için cihazlarınızda aynı anda 2,4 GHz ve 5 GHz bant genişliklerine bağlanmanıza da olanak tanır.

HUAWEI WiFi BE3 yönlendirici bu kadar yüksek hızlar vaat ediyorsa, bunun nedeni yenilikçi mimariye sahip özel bir ağ işlemcisine sahip olmasıdır. CPU yükü önemli ölçüde azaldığından ve Wi-Fi aktarım kapasitesi %100 artırıldığından, her bağlandığınızda olağanüstü hıza ulaşır. HUAWEI WiFi BE3'ün güçlü sinyal güçlendiricileri, duvarlar ve engeller üzerinden WiFi sinyalini güçlendirmeye yardımcı olarak %30 daha iyi kapsama alanı sağlar.

Huawei Wi-Fi B3 1

© HUAWEI

Son olarak HUAWEI AI Life uygulaması üzerinden çocuklarınızı ebeveyn kontrolü ile koruyabileceğiniz ve ağ durumunuzu bir bakışta görebileceğiniz HUAWEI WiFi BE3'ün veri hızı verimliliğini %120 artırmak için gelişmiş 4096QAM genlik modülasyon tekniğini entegre ettiğini belirtelim. görselleştirilmiş WiFi teşhisi ile.

HUAWEI WiFi BE3 yönlendirici Darty'den yalnızca 99,99 Euro karşılığında edinilebilir. Eğlence!

HUAWEI WiFi Mesh 3, basit ve etkili

HUAWEI WiFi Mesh 3 yönlendiricinin performansından utanması için hiçbir neden yok. Aynı anda 5 GHz bant ve 2,4 GHz banttan oluşan bir ağ ağı oluşturarak olağanüstü hızların yanı sıra artan ağ verimliliği sağlar. Engellerin ve parazitlerin varlığına rağmen güçlü kalan sinyali hiçbir şey durduramaz. Bu şekilde her zaman daha kararlı bağlantılardan yararlanırsınız. HarmonyOS Mesh+, cihazlarınızın optimum WiFi sinyaline sorunsuz bir şekilde bağlanmasını sağlar. Evinizin neresinde olursanız olun, istikrarlı, yüksek hızlı bir ağın keyfini çıkarırsınız.

Huawei Wifi Ağı 3

© HUAWEI

HUAWEI Wifi Mesh 3 yönlendirici, WiFi 6 Plus'tan yararlanmanıza ve 3000 Mb/s'ye kadar maksimum genel hızlara ulaşmanıza olanak tanır. Oyun oynamak, çevrimiçi ders çalışmak, ofis görevlerini gerçekleştirmek ve hatta 4K filmleri ve büyük dosyaları indirmek için idealdir. Aynı anda bağlanan 250'den fazla cihazı destekler ve bu her zaman çok kullanışlıdır. Ayrıca yönlendiricinin otomatik olarak bağlanması için akıllı telefonunuzu yönlendiricinin NFC algılama alanına yaklaştırmanız yeterlidir. Pasta kadar kolay! Üstelik HUAWEI WiFi Mesh 3 yönlendiricisi, 4 adet yüksek performanslı güç faktörlü amplifikatöre sahiptir.

Son olarak, HUAWEI WiFi Mesh 3 yönlendiricinin 200 metrekareyi kapsayabileceğini ve evinizde güçlü ve istikrarlı WiFi bağlantısı sağlayabileceğini unutmayın. 3'lü router paketini tercih ederek 600 metrekareye kadar kapsama alanından yararlanabilirsiniz. Bu Fnac'ta 199,99 Euro olarak fiyatlandırılıyor. 400 metrekareye kadar kaplama yapabilen 2'li paket 149,99 euro karşılığında sizin. Ancak sabırlı olanlar için 11/18'den itibaren BE 3 69,99 € ve Mesh 3 3'lü paket 169,99 € olacak!

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.

HUAWEI ile ortaklaşa