Microsoft'ta 2FA kurun – işte böyle çalışıyor

semaver

New member
Parolalarınız çalınsa bile, iki faktörlü kimlik doğrulama çevrimiçi hesaplarınız için son derece etkili bir korumadır. Adından da anlaşılacağı gibi, giriş yapmak için iki faktör gereklidir, tek başına şifre yeterli değildir. Genellikle her yeni girişle cihazlarınızdan başka birine gönderilen 2FA'ya ek bir kod girilmelidir. Microsoft, hesabınızdaki iki faktörlü kaydın çok karmaşık olmadığı kendi uygulamanızı bile sunar. Onları nasıl kuracağınızı göstereceğiz.

Microsoft hesabınızda 2FA nasıl kurulur

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1. adım:

Tarayıcınızdaki aşağıdaki bağlantıyı açın: https://login.microsoftonline.com/ ve Microsoft Oturum Açma Verilerinize kaydolun.

Kısa Talimatlar

1. Microsoft'a aşağıdaki bağlantı üzerinden kaydolun: https://login.microsoftonline.com/.
  2. Sonra sol üstte aç Burger menüsü Ve git “Güvenlik“.
  3. Sonra menüye tıklayın “Hesap” Açık “Nasıl kayıt olduğumu yönetin“.
  4. Şimdi git “İki Sahne İncelemesi” Açık “Etkinleştirmek“.
  5. Senden sonra “Daha öte“Tıkladım, açılır menüden seçeneği seçin”Uygulama“Dışarı. O zaman tıklayın”Şimdi arayın“.
  6. Şimdi akıllı telefonunuzu alın ve uygulamayı yükleyin “Microsoft Authenticator“Ardından uygulamayı açın ve Microsoft hesabınıza kaydolun.
  7. Bilgisayarınıza geri dönün, tarayıcıya tıklayın “Sona ermek“.
  8. Sonra yaz Kurtarma kodu. Authenticator uygulamasına erişimi kaybederseniz buna ihtiyacınız var.
  9. İki faktörlü kimlik doğrulamayı etkinleştirdikten sonra, şimdi Microsoft hesabınıza kimlik doğrulayıcı uygulamasında kaydolurken doğru olana sahip olmalısınız. kodlamak Girişinizi seçin ve onaylayın.

(Anka)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!