semaver
New member
Tarayıcınızı güncel tutmanız önemlidir. Microsoft Edge için güncellemeler önemli güvenlik yamaları, yeni işlevler ve performans iyileştirmeleri sağlar. Edge tarayıcısı genellikle otomatik olarak güncellenir, ancak güncellemeleri manuel olarak arayabilir ve yükleyebilirsiniz. Burada nasıl çalıştığını öğrenebilirsiniz.
Microsoft Edge nasıl güncellenir
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.
1. adım:
Bilgisayarınızda Microsoft Edge'i açın ve sağ üst kısmına tıklayın Üç noktalı menü. Sonra seçin “Ayarlar“dışında.
Kısa Talimatlar
(Anka)
Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.
Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.
Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!
Microsoft Edge nasıl güncellenir
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.
1. adım:
Bilgisayarınızda Microsoft Edge'i açın ve sağ üst kısmına tıklayın Üç noktalı menü. Sonra seçin “Ayarlar“dışında.
Kısa Talimatlar
- Bunu Microsoft Edge'de açın Üç noktalı menü sağ üstte ve git “Ayarlar“.
- Kategoriye geç “Microsoft Edge hakkında bilgi“.
- Yeni bir Güncelleme Mevcut, şimdi olacak indirilmiş Ve kurulu. Sonra tıklayın “Yeniden başlayın“. Microsoft Edge zaten güncelse, bu size ayarlarda size iletilecektir.
(Anka)
Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.
Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.
Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!