Konferansı canlı olarak nasıl takip edebilirim?

accur

New member
Samsung'un Galaxy Unpacked konferansı bugün PDT saatiyle 15:00'te gerçekleşecek. Duyuruların hiçbirini kaçırmamak için canlı olarak nasıl izleyeceğinizi burada bulabilirsiniz.



Galaxy Z Flip 6, Z Fold 6, Watch 7 ve Ultra, Yüzük, Buds 3, SAMSUNG 2017 yılı vesilesiyle birçok ürünün üzerindeki örtüyü kaldırmaya hazırlanıyor. Galaxy Unpacked konferansı bugün saat 15:00'te gerçekleşecekİşte nereden izleyebileceğiniz.

10 Temmuz'daki Galaxy Unpacked konferansını canlı olarak nasıl takip edebilirim?


Samsung bugün yeni bir yaz “Unpacked” etkinliği düzenliyor. Bu etkinlik Paris'te (Louvre'da) 10 Temmuz'da düzenleniyor. Olimpiyat Oyunları'nın başlamasından birkaç gün önce hiçbir şeyi şansa bırakmayan bir tarih, Samsung'un resmi ortaklarından biri olduğu bir tarih. Etkinlik yayınlanacak Samsung YouTube kanalında canlı yayınama aşağıdaki video sayesinde hemen takip edebilirsiniz:


Yazılışı 01net açıkça tüm Samsung Galaxy ürün duyurularını sunmak ve yorumlamak için seferber oldu. Hiçbir şeyi kaçırmadığınızdan emin olmak için, saat 15:00'te sizinle buluşacağız Haberlerama aynı zamanda YouTube, Instagram, TikTok, Twitter/X ve Facebook kanallarımızda da.

Samsung hangi ürünleri tanıtacak?


Samsung ürünlerinde sıklıkla olduğu gibi, resmi duyurudan önce birçok sızıntı oldu. Her yıl yaz Galaxy Unpacked etkinliği öncelikli olarak Samsung'un katlanabilir seviyelerini hedef alırken, bu yıl Koreli üretici çok daha geniş bir ürün yelpazesi sunabilir.

İlgili: Büyük Sızıntı Samsung'un Yeni Ürünlerini Ortaya Çıkardı
Galaxy Z Flip 6, Z Fold 6, Watch 7, Watch Ultra, Buds 3 ve umarız Galaxy Ring bekleniyor. Daha fazla bilgi edinmek için, Samsung'un Galaxy Unpacked konferansında tanıtabileceği Samsung ürünlerine ilişkin özel makalemize yönlendiriyoruz.

🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.