semaver
New member
iPhone'unuzun otomatik zamanlayıcısı Farklı durumlarda uygun bir araç olabilir: ister bir grup fotoğrafı, ister otoportre, ister açık havada spontane bir fotoğraf çekmek isteyin. Otomatik zamanlayıcıyla fotoğraflar birkaç saniye gecikmeyle çekilir ve böylece kendinizi veya grubu konumlandırmanız için yeterli zaman sağlanır. Apple'ın iPhone'da otomatik zamanlayıcı işlevini gizlediği yeri ve bunu en iyi şekilde nasıl kullanabileceğinizi size anlaşılması kolay adımlarla göstereceğiz.
Reklamcılık
Fark etme: Otomatik zamanlama işlevinin bir parçası olarak iPhone genellikle bir dizi fotoğraf çeker. Böylece sonunda tek tıklamayla farklı fotoğraflar arasından seçim yapabilirsiniz.
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.
1. adım:
iPhone'unuzda Kamera uygulamasını açın. Daha sonra üstteki simgesine dokunun küçük ok ortada. (Eski bir iPhone modelinde, otomatik zamanlayıcı işlevi doğrudan kamera uygulamasında sol üst alanda görünmeye devam eder. Ancak etkinleştirme adımları aynı kalır.) Artık alt alanda bir çubuk açılacaktır. altı sembol seçmek için. Sağdaki ” simgesi olan simgeye dokununİğne ile daire” otomatik zamanlayıcıyı etkinleştirmeyi gösterir.
Hızlı kılavuz
(anka)
Reklamcılık
Fark etme: Otomatik zamanlama işlevinin bir parçası olarak iPhone genellikle bir dizi fotoğraf çeker. Böylece sonunda tek tıklamayla farklı fotoğraflar arasından seçim yapabilirsiniz.
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.
1. adım:
iPhone'unuzda Kamera uygulamasını açın. Daha sonra üstteki simgesine dokunun küçük ok ortada. (Eski bir iPhone modelinde, otomatik zamanlayıcı işlevi doğrudan kamera uygulamasında sol üst alanda görünmeye devam eder. Ancak etkinleştirme adımları aynı kalır.) Artık alt alanda bir çubuk açılacaktır. altı sembol seçmek için. Sağdaki ” simgesi olan simgeye dokununİğne ile daire” otomatik zamanlayıcıyı etkinleştirmeyi gösterir.
Hızlı kılavuz
- Aç şunu Kamera uygulaması ve bunu seç Fotoğraf modu dışında.
- Üstteki küçük oka dokunun ve sağda açılan çubuktan bunu seçin Zamanlayıcı simgesi dışında.
- Birini seç gerekli zaman (3 saniye ile 10 saniye arasında).
- Kamerayı konumlandırın ve her şeyin çerçevede olduğundan emin olun.
- Şuna bas yuvarlak deklanşör düğmesi.
(anka)