semaver
New member
Belki iPhone'unuz bakmaktan keyif aldığınız fotoğraflarla doludur. Ancak tüm görsellerin herkes tarafından görülebilmesi gerekmez. Özel fotoğraflarınızı korumak, galerinizi düzenlemek veya hoş olmayan anıların olduğu fotoğrafları gizlemek için Gizle özelliğini kullanabilirsiniz. Ayrıca iPhone'u birden fazla kişiyle kullandığınızda kişisel içeriği gizlemek için de uygundur. Bu yazıda size iPhone'unuzdaki fotoğrafları nasıl gizleyeceğinizi göstereceğiz.
Reklamcılık
Fotoğrafları iPhone Galerisinden Gizleme
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Seninkini aç Resim galerisi ve gizlemek istediğiniz fotoğrafı veya videoyu seçin. Bunu yapmak için ilgili fotoğrafa dokunun.
Fark etme: “Gizlenmiş“-Albüm tamamen de gizlenebilir. Bu durumda hem fotoğraflar hem de albüm artık fotoğraflar uygulamasında görüntülenmeyecektir. “” sekmesi altındaki ayarlardaUygulamalar“şurada bulunabilir”Fotoğraflar“altında açma/kapama düğmesi”Gizli albümü göster“. Albüm yalnızca anahtar etkinleştirildiğinde görüntülenecektir.
Hızlı kılavuz: Fotoğrafları gösterme ve gizleme
(anka)
Reklamcılık
Fotoğrafları iPhone Galerisinden Gizleme
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Seninkini aç Resim galerisi ve gizlemek istediğiniz fotoğrafı veya videoyu seçin. Bunu yapmak için ilgili fotoğrafa dokunun.
Fark etme: “Gizlenmiş“-Albüm tamamen de gizlenebilir. Bu durumda hem fotoğraflar hem de albüm artık fotoğraflar uygulamasında görüntülenmeyecektir. “” sekmesi altındaki ayarlardaUygulamalar“şurada bulunabilir”Fotoğraflar“altında açma/kapama düğmesi”Gizli albümü göster“. Albüm yalnızca anahtar etkinleştirildiğinde görüntülenecektir.
Hızlı kılavuz: Fotoğrafları gösterme ve gizleme
- Aç şunu Resim galerisi.
- İstediğiniz fotoğrafa veya videoya dokunun saklamak istek.
- En üste git üç puan ve ardından “Saklamak“.
- Gizli fotoğrafları veya videoları bulmak için Fotoğraflar uygulaması aşağı ve “Gizlenmiş“üzerinde çarpı işareti olan albüm.
- Bir fotoğrafı göstermek istiyorsanız oradaki üç noktaya dokunun ve ardından “Yavaş yavaş kaybol“.
(anka)