semaver
New member
Instagram takipçilerini kaldırma
Instagram takipçilerinizden birini kaldırmak istiyorsanız iki seçeneğiniz var: Söz konusu kullanıcıyı engelleyebilir veya tamamen silebilirsiniz. Bu yazıda size bunun nasıl yapılacağını göstereceğiz. Bir bildirim: Bir kullanıcıyı takipçi listenizden tamamen çıkarsanız bile, kullanıcı yine de profilinizi bulabilir ve size tekrar istek gönderebilir. Yalnızca engellenen kullanıcılar artık profilinize erişemez.
Reklamcılık
Instagram kullanıcılarını engelle
Engellenen kullanıcılar profilinizi göremez veya sizi takip edemez. Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.
1. adım:
Uygulamayı açın ve ardından Kullanıcı profiliengellemek istiyorsun. Sağ üst köşedeki buna dokunun Üç nokta sembolü.
Bir bildirim: Bir kullanıcıyı engellediğinizde artık profilinizi bulamaz. Ancak artık kullanıcının profilini göremeyeceksiniz.
Instagram takipçilerini kaldırma
Bir takipçiyi kaldırmak için hesabınızın “gizli” olarak ayarlanması gerekir. Instagram hesabınızı nasıl “gizli” hale getireceğinizi diğer yazımızda okuyabilirsiniz. Bu yapıldıysa veya önce hesabınızı değiştirmeniz gerekmediyse takipçilerinizi kolayca görüntüleyebilir ve kaldırabilirsiniz.
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.

1. adım:
Instagram uygulamasını başlatın. Hakkında Profil simgesi profilinize erişeceksiniz.
Hızlı Kılavuz: Instagram Kullanıcılarını Engelle
- Instagram uygulamasında, profil Engellemek istediğiniz kullanıcının
- Sağ üstteki simgesine dokunun üç puan.
- Daha sonra ” seçeneğini seçinEngellemek“ve onaylayın.
- Instagram'ı başlatın ve profil.
- Ardından “Takipçiler“.
- Kaldırmak istediğiniz kullanıcının sağındaki “Kaldırmak“.
- Son olarak tekrar ” simgesine dokununKaldırmak“.
(onlara)