Instagram takipçilerini gizle – bu şekilde çalışır

semaver

New member

1. Instagram takipçilerini gizle – bu şekilde çalışır

Bir Instagram profiline baktığınızda gönderilerin ve takip edilen profillerin yanı sıra takipçi listesini de görürsünüz. Ancak herkes bu listenin herkese görünmesini istemez. Instagram'da takipçi listenizi nasıl gizleyeceğinizi bizden öğrenebilirsiniz.

Reklamcılık

Instagram takipçilerinizi nasıl gizleyebilirsiniz?

İlk önce ilk şeyler: Takipçilerinizi gizlemenin doğrudan bir seçeneği yoktur. Ancak hesabınızı gizli olarak ayarlayarak takipçi listenizi yalnızca takipçilerinizin görebilmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca belirli kişileri de engelleyebilirsiniz; bu, tüm profilinizin ve takip ettiğiniz kişilerin gizlenmesini sağlar.

Instagram hesabını gizliye geçirme

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.

1. adım:

Sağ alttaki simgesine dokunun kendi profili ve ardından sağ üstteki buna tıklayın Hamburger menüsü.

Başka bir Instagram hesabını engelle

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.

1. adım:

Ona git Hesapengellemek istediğiniz kişiye sağ üst köşeden dokunun Üç noktalı menü.

Hızlı Başlangıç Kılavuzu: Özel Hesap

1. Sağ alt tarafa git kendi profili.
  2. Sağ üstteki simgesine dokunun Hamburger menüsü.
  3. Ardından “üzerine dokununHesap Gizliliği“.
  4. Artık ” ayarlarınızı yapmak için denetleyiciyi kullanabilirsinizÖzel hesap” etkinleştirin.
  5. Daha sonra ” ile onaylayınÖzel hesaba dönüştür“.
  6. Son olarak “Takipçileri görüntüle” Artık takip etmek istemediğiniz takipçileri kaldırmak için dokunun.
Hızlı Kılavuz: Engelle

1. Öncelikle buna gidin Hesapengellemek istediğinizi seçin.
  2. Daha sonra buna dokunun Üç noktalı menü sağ üst.
  3. Sonra şuraya git: “Engellemek“.
  4. Son olarak tekrar ” simgesine dokununEngellemek“. Hesap Instagram'ın politikalarından herhangi birini ihlal ediyorsa şunları da yapabilirsiniz: rapor.

(anka)