semaver
New member
Çok konuştuğunuz Instagram hikayeniz için bir video kaydediyorsanız altyazılar çok kullanışlıdır. Bunlar hikayenizi herkes için erişilebilir kılar ve aynı zamanda anlaşılırlığı da arttırır. Instagram, içeriğiniz için otomatik olarak altyazı oluşturmanıza olanak tanıyan akıllı bir özellik sunar. Ancak, şu ana kadar bu yalnızca hikayeniz için dolambaçlı yoldan işe yarar.
Reklamcılık
Instagram hikayenize nasıl başlık eklenir?
Otomatik altyazı özelliği şu anda yalnızca Instagram Reels için kullanılabilir. Hikayenize altyazı da eklemek istiyorsanız öncelikle altyazılı bir makara oluşturup kaydetmeniz ve ardından hikayenize göndermeniz gerekir.
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Öncelikle akıllı telefonunuzdaki Instagram uygulamasını açın ve alttaki simgesine dokunun. Artı sembolüYeni bir gönderi oluşturmak için.
Hızlı kılavuz
(anka)
Reklamcılık
Instagram hikayenize nasıl başlık eklenir?
Otomatik altyazı özelliği şu anda yalnızca Instagram Reels için kullanılabilir. Hikayenize altyazı da eklemek istiyorsanız öncelikle altyazılı bir makara oluşturup kaydetmeniz ve ardından hikayenize göndermeniz gerekir.
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Öncelikle akıllı telefonunuzdaki Instagram uygulamasını açın ve alttaki simgesine dokunun. Artı sembolüYeni bir gönderi oluşturmak için.
Hızlı kılavuz
- Aşağıya tıklayarak Instagram uygulamasında yeni bir gönderi oluşturun Artı sembolü musluk.
- O zaman seninkini seç video ve sağ üstteki ” simgesine dokununDaha öte“.
- O zaman aç Çıkartmalar alt çubuktaki ilgili sembol aracılığıyla “Altyazılar“.
- Video için altyazılar oluşturulduktan sonra bunları kullanabilirsiniz. düzenlemekdokunarak. Daha sonra bir kelime seçin metin değiştirmek için.
- Yukarıdaki ve aşağıdaki sembolleri kullanabilirsiniz Renk ve yazı tipi altyazıyı ayarlayın. Daha sonra sağ üstteki ” simgesine dokununHazır“.
- Daha sonra alttaki araç çubuğuna tıklayarak videoyu altyazılı olarak kaydedin. aşağıyı gösteren ok simgesine dokunun ve ardından “Kayıtlara kaydet” seçmek.
- Şimdi bir tane oluştur hikaye Instagram'da ana sayfanıza tıklayarak Profil resmi Sol üste dokunun.
- O zaman bunu seç video bunun için yeni altyazı oluşturmuşsunuz.
- Daha sonra sağ alt köşeye tıklayarak hikayenizi yayınlayın Ok simgesine dokunun ve ardından “Bölmek” seçmek.
(anka)