Instagram hikayesini kaydet – bu şekilde çalışır

semaver

New member

1. Instagram hikayesini kaydet – bu şekilde çalışır

Çok sayıda Instagram hikayesi oluşturan herkes, hikaye artık mevcut olmasa bile çoğu zaman fotoğrafları veya videoları hatırlayabilmek ister. Bu, hikayeleri telefonunuza özel olarak veya takipçileriniz için herkese açık olarak kaydederek kolayca çözülebilir. Ayrıca üçüncü taraf hikayelerini dolambaçlı yollardan da güvence altına alabilirsiniz. Her ikisi de Android ve iPhone'da aynı şekilde çalışır. Burada size tam olarak nasıl yapılacağını göstereceğiz.

Reklamcılık

Kendi Instagram hikayelerinizi telefonunuza kaydedin

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.

1. adım

Bir fotoğraf veya videoyla bir Instagram hikayesi oluşturun. Daha sonra üzerine dokunun üç puan sağ üstte ve ardından “Kaydetmek” Kaydı akıllı telefonunuza kaydetmek için.

Kendi Instagram hikayelerinizi öne çıkanlar olarak herkese açık olarak kaydedin.

Ek olarak, Hikayeleri Instagram uygulamasında öne çıkanlara da kaydedebilirsiniz. Daha sonra gerçek hikaye bittikten sonra bile herkes veya yalnızca takipçileriniz hikayeyi öne çıkanlarda tekrar görebilir. Vurguyu tam olarak kimin göreceği, özel veya genel bir Instagram hesabınızın olmasına bağlıdır.

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.

1. adım

Bir tane oluştur hikaye ve bunları yayınlayın. Daha sonra üzerine tıklayarak açın Profil resmi Instagram ana sayfasının sol üst köşesindeki simgesine dokunun.

Yabancıların Instagram hikayelerini kaydedin

Sizin tarafınızdan oluşturulmamış Hikayeleri doğrudan Instagram'a kaydedemezsiniz. Ancak hikayelerin ekran görüntülerini veya ekran kayıtlarını alabilirsiniz. Bunun nasıl çalıştığını burada açıklayacağız:

Ekran görüntüleri al

Kayıt ekranı

Ancak profilini özel olarak ayarlayan kullanıcıların ekran görüntülerini veya ekran kayıtlarını göreceğini lütfen unutmayın.

Hızlı kılavuz: Kendi Instagram hikayelerinizi telefonunuza kaydedin

1. Bir tane oluştur hikaye ve sağ üstteki simgesine dokunun üç puan. Daha sonra ” seçeneğini seçinKaydetmek“.
  2. Hikayeyi zaten yayınladıysanız, geriye dönük olarak hala kaydet Profile genel bakış onun üzerinde Profil resmi musluk.
  3. Bu tekrar açılmasına neden olacaktır. Sağ alttaki simgesine dokunun üç puan ve şuraya git “Kaydetmek“.
Hızlı kılavuz: Kendi hikayelerinizi öne çıkanlar olarak herkese açık olarak kaydedin

1. Bir tane oluşturun ve yayınlayın hikaye ve sonra açın.
  2. Daha sonra sağ alttaki ” simgesine dokununVurgula” ve hikaye için bir öne çıkanı seçin veya yeni bir tane oluşturun.
  3. Öne çıkanlarınız daha sonra ekranınızda görünecektir. profil orada görüntülenir ve yönetilebilir.

(yoma)