semaver
New member
Instagram beğenilerini gizle – bu şekilde çalışır
Beğeni ekranının Instagram'dan kaldırılması fikri, Beğenilerin kullanıcıların zihinsel sağlığı üzerindeki olumsuz etkisiyle mücadele etmek için yıllardır üzerinde çalışılıyor. Bu artık mümkün ve tüm Instagram kullanıcıları, kendi fotoğraf ve video gönderilerindeki beğenilerin ve görüntülemelerin görüntülenmesini devre dışı bırakabilecek. Ve gerçekten tamamen beğenisiz bir deneyim istiyorsanız, uygulama artık zaman çizelgenizdeki tüm gönderilerin beğenilerini ve görüntülemelerini gizlemenize bile olanak tanıyor.
Reklamcılık
Instagram beğenilerini zaman çizelgesinde gizle
Başkalarının gönderileri için beğenileri ayarlarda kolayca gizleyebilirsiniz. Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Akıllı telefonunuzda Instagram uygulamasını açın ve sağ alttaki Sizin seçeneğini seçin Profil resmi Profilinize gitmek için Daha sonra sağ üstteki simgesine dokunun Hamburger menüsüAyarlar'ı açmak için
Instagram beğenilerini kendi gönderilerinizde gizleme
Kendi gönderilerinizin her birinin beğenilerini ayrı ayrı gizleyebilirsiniz. Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Yeni bir gönderi oluştururken, göndermeden önce alttaki ” simgesine dokununDaha fazla seçenek“.
Hızlı kılavuz: Zaman çizelgesindeki beğenileri gizleyin
- Instagram uygulamasında şuraya gidin: profil ve sağ üsttekini aç Hamburger menüsü.
- Daha sonra alttakini seçin “Ayarlar ve gizlilik” dışında.
- Ardından “Beğeni ve paylaşım sayısı“.
- Şimdi beğenileri gizlemek için ” seçeneğini etkinleştirinBeğenileri ve görüntüleme sayısını gizle“.
- Yeni bir gönderi oluştururken, yayınlamadan önce ” simgesine dokununDaha fazla seçenek” altta.
- Ardından seçeneği etkinleştirin “Bu gönderinin beğeni ve görüntüleme sayısını gizle“.
- Profilinizde bir gönderi seçip sağ üst köşeye tıkladığınızda Üç noktalı menü ” tuşuna basabilirsinizBu gönderinin beğeni ve görüntüleme sayısını gizle” veya “Artık beğeni sayısını gizlemeyin“Gönderilerinizi yayınladıktan sonra bile beğenilerinizi gösterin veya gizleyin.
(işba)