Instagram: Bağlantıyı biyografiye ekleyin

semaver

New member

1. Instagram: Bağlantıyı biyografiye ekleyin

Web sitenize daha fazla kullanıcı çekmek için Instagram'a harici bir bağlantı eklemek ister misiniz? Kullanıcılar yorumları kopyalayamadığından ve başlık gönderemediğinden, buradaki bağlantılar pek kullanışlı değildir. Çünkü kullanıcıların bunu hatırlaması ve açmak için tarayıcılarına yazmaları gerekiyor. Instagram biyografisinde işler farklı görünüyor. Çünkü oradaki linklere tıklanıp doğrudan açılabilmektedir.

Reklamcılık

Bağlantılar neden yalnızca bio'da paylaşılabiliyor?

Instagram'ın, kullanıcıyı açtığında Instagram'dan uzaklaştıracak harici bağlantılar yayınlamaya yönelik özel kuralları vardır. Bir gönderiye bağlantı koyarsanız tıklanamaz. Başka bir deyişle: Bağlantının önce kopyalanması, ardından tarayıcıya yapıştırılması ve açılması gerekir.

Instagram'ın harici bağlantıların yayınlanabileceği yerleri sınırlama kararı tartışmalıdır. Ancak bunun arkasında belli ki bir fikir var: Bu, kullanıcıların aşırı kişisel tanıtım yapmalarını veya Instagram'da spam yaymalarını önlemek. Bu tür spam çoğunlukla yorumlarda ve gönderilerde görülür. Bu nedenle oraya tıklanabilir bağlantı yerleştirilemez. Harici içerikleri yalnızca Instagram hikayelerinde ve biyografide bağlayabilirsiniz.

Biyografinize harici bir bağlantı nasıl eklenir?

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.

1. adım:

Akıllı telefonunuzda Instagram'ı açın ve profilalttaki en sağdaki simgeye dokunarak.

Hızlı kılavuz

1. Instagram'ı açın.
  2. öğesine dokunun profil sağ altta.
  3. Burada “üzerine dokununProfili düzenle“.
  4. Şimdi “üzerine dokununSol“veya ayrıca”Bağlantı ekle“.
  5. Artık burada yapabilirsiniz “Harici bağlantı ekle” (örneğin web siteniz için).

(işba)