Google Haritalar Garmin Watches'e geliyor, ancak büyük bir sınırlama ile

accur

New member
Bu kesinlikle Google Haritalar'ın en eksiksiz sürümü değil, ancak önlemiyor: Uygulamanın Garmin'in bağlantılı saatlerinde görünümü, spor uzmanının aralıklarının başarısını doğrular.

Bağlı saat sahipleri Garmin Artık uygulamayı kullanabilir Google Haritalar Bileklerinden. Üretici gerçekten iyi haberi açıkladı: Resmi Connect IQ mağazası Google uygulamasını memnuniyetle karşıladı. Bu bir avuç işlevle sınırlıdır, ancak bunlardan biri onu “katil uygulama” yapar: adım adım navigasyon.

Garmin Forerunner 970 en iyi fiyata Temel Fiyat: 749 €

Akıllı telefon zorunlu kalıyor

Kullanıcı Android akıllı telefonlarındaki Google Haritalar'a bir hedef adresi girer girmez, uygulama saate bir şubenin taşıyıcısının almasını önleyen bildirimler gönderir. Yaya, yarış veya bisiklete binme. Bu nedenle spor modunda veya “şehir” yapılandırmasında kullanabiliriz.

Garmin Google Haritalar

© Garmin

Bir bildirimin gelişi elbette bir titreşimle bileğe bildirilir. Ve kullanıcı rotanın bir adım önünde olmak istiyorsa, saatin Google haritaları, alınacak sonraki üç yönü görüntüler. Spor, Google Haritalar kullanırken istismarlarını kaydetmeye devam edebilir.

Uygulamanın bu sürümü şüphesiz bir adres girmenin ve eşlik eden bir akıllı telefonun yardımı olmadan gezinmenin mümkün olduğu Wear OS'den daha az eksiksizdir. Garmin sürümü Apple Watch kullanıcılarının deneyimine daha yakın. Böyle bir ağır sikletin gelişi yine de Garmin ve bağlı saatleri için güzel bir darbe (uygulama üreticinin 90 modeliyle uyumludur).

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Kaynak :

Garmin