semaver
New member
Google Drive dosyalarını silin – bu şekilde çalışır
Bulut depolama hizmeti Google Drive ile dosyalarınızı çevrimiçi olarak depolayabilir ve onlara istediğiniz zaman, istediğiniz yerden erişebilirsiniz. Artık bazı dosyalara ihtiyacınız yoksa veya boş depolama alanı oluşturmanız gerekiyorsa, elbette dosyaları tekrar silebilirsiniz. Bunun tam olarak nasıl çalıştığını burada açıklayacağız.
Reklamcılık
PC'nizdeki Google Drive dosyalarını silin
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.
1. adım:
Ona tıkla Üç noktalı menü Silmek istediğiniz dosyanın yanındaki “Çöp Kutusuna Taşı“. Dosya artık normal klasörlerinizde görünmüyor, ancak depolama alanı hâlâ dolu. Dosya henüz kalıcı olarak silinmedi, ancak şimdilik yalnızca çöp kutusunda.
Uygulamadaki Google Drive dosyalarını silin
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Google Drive uygulamasını açın ve alttaki ” simgesine dokunundosyalar“. O zaman buna git Üç noktalı menü Silmek istediğiniz dosyanın yanındaki
Hızlı başlangıç kılavuzu: PC
- Ona tıkla Üç noktalı menü.
- Sonra şuraya git: “Çöp Kutusuna Taşı“.
- Şimdi yan menüdeki ” seçeneğine tıklayınÇöp“.
- Çöp kutusunda silmek istediğiniz dosyaya tıklayın Üç noktalı menü ve ardından “Kalıcı olarak sil” ve tekrar ” ile onaylayınKalıcı olarak sil“.
- Musluk “dosyalar” ve sonra bu konuda Üç noktalı menü Silinecek dosyanın yanında.
- Aşağı kaydırın ve ardından “Kaldırmak“ve devamı”Çöp kutusuna taşı“.
- Daha sonra buna dokunun Hamburger menüsü sol üst köşeyi açın ve “Çöp“.
- Artık kalıcı olarak silinmesi gereken dosyaya dokunun Üç noktalı menüsonra “'yı tıklayınSilmek” ve ile onaylayın “Kalıcı olarak sil“.
(anka)