Google Chrome'da yer imi ekleme – bu şekilde çalışır

semaver

New member

1. Google Chrome'da yer imi ekleme – bu şekilde çalışır

Daha sonra ihtiyaç duyacağınız web sitelerini bulmak için bunları yer imlerinize eklemeniz yeterlidir. Bunu Google Chrome'da tam olarak nasıl yapacağınızı burada size açıklayacağız.

Reklamcılık

Google Chrome'da yer imlerine nasıl eklenir

bilgisayar

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.

1. adım:

Favorilerinize eklemek için yanındaki Adres çubuğu üzerinde yıldız tıklamak. Artık bir açılır pencerede şunları yapabilirsiniz: isimler yer imini seçin ve hangi klasöre kaydedilmesi gerektiğine karar verin. “KlasördeYer imleri çubuğu“, yer işareti burada doğrudan adres çubuğunun altında görüntülenecektir. Görmüyorsanız, yer işareti çubuğunun Chrome'da nasıl görüntüleneceğine ilişkin makalemizi okuyabilirsiniz.

uygulama

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzunu görüntüleyin.

1. adım:

Favorilerinize eklemek istediğiniz web sayfasında Üç noktalı menü sağ üst.

Hızlı başlangıç kılavuzu: PC

1. yanındaki simgesine tıklayın Adres çubuğu üzerinde yıldızyer işareti koymak için. Açılan pencerede yer iminin adını girebilir ve bir saklama konumu belirleyebilirsiniz.
  2. Daha sonra yer imini düzenlemek isterseniz buna tıklayın. Üç noktalı menüsonra “'yı tıklayınYer imleri ve listeler” Ve “Yer imi yöneticisi“.
  3. Daha sonra ilgili yer imine tıklayın Üç noktalı menü ve ardından “Düzenlemek“veya ayrıca”Silmek“.
Hızlı kılavuz: uygulama

1. Sağ üstteki simgesine dokunun Üç noktalı menü.
  2. Daha sonra şuraya gidin: yıldızyer işareti koymak için.
  3. Yer işaretini düzenlemek için tekrar dokunun Üç noktalı menü.
  4. Sonra şuraya git: “yer imi“.
  5. Ardından “klasörüne dokununMobil yer imleri“.
  6. Şimdi sağ üst köşeye tıklarsanız Klasör simgesi öğesine dokunarak yeni bir klasör oluşturabilirsiniz. Aç şunu Üç noktalı menü Aşağıdaki komutlar arasında seçim yapmak için yer işaretlerinden birinin yanında: “Düzenlemek“, “Şuraya taşı: ” Ve “Silmek“.

(anka)