Herkese merhaba, işte 01net sabahı! Bu hafta sonu neyi özledin? Hafta sağ ayağa başlamak için bilmeniz gereken tüm haberleri bulun!
Haberlerde hatırlamak için
Bu hafta, Avrupa dijital egemenliğine yapılan tüm çağrıların ortasında, iki haber Fransa'dan dijital özerkliğin ipuçlarını duş aldı. École Polytechnique ve Ulusal Eğitim Bakanlığı, Amerikan şirketi Microsoft'u verilerini ağırlamaya veya dijital çözümlerden yararlanmaya çağırdı. İki karar bir kargaşayı tetikledi. Açıklamalar.
Dimitri, Tesla'nın Model Y: Özerklik, Özellikler, Tasarım, Her Şey Gidiyor.
Haberlerde hatırlamak için
Bu hafta, Avrupa dijital egemenliğine yapılan tüm çağrıların ortasında, iki haber Fransa'dan dijital özerkliğin ipuçlarını duş aldı. École Polytechnique ve Ulusal Eğitim Bakanlığı, Amerikan şirketi Microsoft'u verilerini ağırlamaya veya dijital çözümlerden yararlanmaya çağırdı. İki karar bir kargaşayı tetikledi. Açıklamalar.
Samsung Galaxy A56 her zaman orta aralıklı bir referanstır. Rakiplerinden daha az ölçüde birçok noktada, özerklik, ham güç ve hatta ekranda daha iyi performans gösteriyor. Ancak, fotoğraf veya yük gibi birkaç noktaya zemin verir.Sabotaj okur mu? Yasadışı mı? Ulusal ve Politeknik Eğitim Microsoft'u seçin: Tartışmayı açıklıyoruz
Samsung Star Soundbar, Q990D'nin büyük bir sorunu var. Bir yazılım güncellemesi kullanmayı imkansız hale getirir. Üretici neyse ki bir çözüm sunar, ancak malzeme onarımı gerektirir.Samsung Galaxy A56 Testini okuyun: satın alın, ancak bu fiyata değil
Kripto para birimlerinde lider olan Ledger, fiziksel portföy yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Flex ile Fransız markası, dokunmatik ekranlı güvenli, kompakt bir cüzdan sunuyor. Tasarım, özerklik, uygulama, arayüz … Bitcoinlerinizi korsanlara karşı korumak için bu portföy kesiminin avantajlarını stokluyoruz.Q990D çubuklarına müdahale etmek için bir Force Samsung yazılım hatası okuyun
25.000 Euro'dan daha az elektrikli otomobil zaten orada, ancak yeni bir model dalgası onu sağlam bir pazar haline getirmeye hazırlanıyor. Özerklikte çok sınırlı bir nesilden sonra, teknolojik gelişmeler elektrikli arabayı daha erişilebilir hale getirir. Bilmek için model kılavuzumuz, bu fiyata mevcuttur.Kripto okuyun: Bitcoinlerinizi korumak için en iyi çözüm olan Ledger Flex'i test ettik mi?
Günün videosuTüm elektrikli arabaları 25.000 Euro'dan daha az bir şekilde okuyun veya gelecek
Dimitri, Tesla'nın Model Y: Özerklik, Özellikler, Tasarım, Her Şey Gidiyor.
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.![]()