semaver
New member
Firefox: Bildirimleri devre dışı bırakın – bu şekilde çalışır
Firefox web sitelerinin bildirim görüntülemesine olanak tanır. Daha sonra bir açılır pencere, web sitesinin masaüstünüzde bildirimleri görüntülemek istediğini bildirecektir. Sizi rahatsız ediyorlarsa web tarayıcınızda bu bildirim istemlerini kapatabilirsiniz.
Reklamcılık
Firefox'ta bildirimler nasıl kapatılır
Akıllı telefon uygulaması
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Akıllı telefonunuzda Firefox uygulamasını açın ve sol alttaki simgesine dokunun. EvUygulamanın ana sayfasına gitmek için
Masaüstü
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Firefox tarayıcısında simgesine tıklayın Üç çizgili menü sağ üst köşedeki “Ayarlar“.
Hızlı kılavuz: akıllı telefon uygulaması
- Firefox uygulamasında sol alttaki simgesine dokunun Ev simgesi.
- Daha sonra sağ alta gidin Üç noktalı menü ve ardından ” seçeneğini seçinAyarlar” Açık.
- Burada “üzerine dokununBildirimler“.
- Artık bildirimleri yönetebilir ve “Firefox'tan gelen tüm bildirimler” ve iPhone'da seçenek “Mesajlara izin ver“devre dışı bırak.
- Firefox uygulamasına geri döndüğünüzde “Site izinleri” ve ardından ” seçeneğini seçinbildiri” dışında.
- İşte seç “Engellemek” size bildirim göndermek için izin isteyen web sitelerini durdurmak için.
- Firefox'ta buna gidin Hamburger menüsü sağ üst köşeyi açın ve “Ayarlar“.
- Daha sonra soldaki “'ye tıklayınGizlilik ve Güvenlik“. Sonra ” bölümüne gidin.İzinler” arka “Bildirimler” Açık “Ayarlar…“.
- Artık size bildirim gönderebilecek tüm web sitelerinin bir listesini göreceksiniz. Bir web sitesine ilişkin bildirimleri “tıklayarak kapatın”durum“seçenek”Engellemek” seçmek.
- Tüm bildirimleri doğrudan kapatmak için “Tüm web sitelerini kaldır“ve kontrol et”Bildirimleri görüntülemek için yeni istekleri engelle“. Son olarak şuraya gidin: “Değişiklikleri kaydet“.
(anka)