semaver
New member
İki faktörlü kimlik doğrulama, kullanıcı adınıza ve şifrenize ek olarak geçerli olan ikinci bir güvenlik seviyesidir. Epic Games hesabınızdaki yeni bir cihaza her kaydolduğunuzda, SMS, e -posta veya girmeniz gereken bir kimlik doğrulama uygulaması ile rastgele oluşturulan bir kod alırsınız. Destansı bir oyun hesabına kaydolmak veya mevcut hesap güvenliğinizi artırmak isteyip istemediğinize bakılmaksızın: 2FA'nın kurulması sadece birkaç dakika sürer. Nasıl çalıştığını açıklıyoruz.
Epic oyunlarda 2FA nasıl etkinleştirilir
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.
1. adım:
Epic Games web sitesini açın ve düğmeden sağ üstte kaydolun “Kayıt olmak“Hesabınızda.
Kısa Talimatlar
(Anka)
Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.
Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.
Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!
Epic oyunlarda 2FA nasıl etkinleştirilir
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.
1. adım:
Epic Games web sitesini açın ve düğmeden sağ üstte kaydolun “Kayıt olmak“Hesabınızda.
Kısa Talimatlar
- Epic oyunlara giriş yapın, sağ üst tarafınıza tıklayın. Kullanıcı adı Ve sonra “Hesap“.
- Sonra seçin “Şifre ve Güvenlik“dışında.
- Şimdi istediğiniz kimlik doğrulama yöntemine tıklayın “Döşemek“. En güvenli olduğu için bir kimlik doğrulayıcı uygulaması oluşturmanızı tavsiye ediyoruz.
- O zaman takip et Talimatlar ekranda. O zaman ver kodlamak A Süreci onaylamak için kimlik doğrulama yönteminizi kullanarak aldığınız a.
- İki faktörlü kimlik doğrulamasına başarılı bir şekilde sahip misiniz aktifEkranın altında bir onay görünür.
- Hesabınızda birkaç 2FA yöntemi etkinleştirilirse, Üç noktalı menü istenen bir yöntem. Sonra gidebilirsin “Birincil 2FA yöntemimi seçin“Kaydolurken hangi yöntemi tercih ettiğinizi belirlemek için tıklayın.
(Anka)
Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.
Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.
Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!