En iyi IA özelliklerinden biri artık Fransızca'da mevcut

accur

New member
Google Dokümanlar, şimdi Fransızca da dahil olmak üzere yedi ek dili destekleyen otomatik belge oluşturma aracı. Size çok zaman kazandırabilecek bir araç.

Aralık ayından bu yana, Google Docs basit bir talimattan eksiksiz bir belge oluşturabilen bir yazma asistanı sunmaktadır. Ama sadece o zamana kadar İngilizce çalıştı. “Yaratmama Yardım Edin” (yaratmama yardım et), onun küçük adı, iş, çalışmalar ve diğer kişisel projeler için çok somut kullanımlara kapıyı açan dilimizde anlıyor ve yazıyor.

Okumak için: Google Dokümanlar, belgelerinizi daha iyi düzenlemek için bir sekme sistemi sunar
Tek bir cümlede bir Google Dokümanları belgesi oluşturun

Nereden başlayacağınızı bilmediğinizde bir sunuma, bir rapora veya kapak mektubuna başlamak her zaman kolay değildir. Bu tam olarak İkizler'in yardımıyla çalışan Google Dokümanları tarafından “Bana Yardım Etme” aracı. Ona bir talimat veriyorsunuz, örneğin “bana bir çevrimiçi eko-duyarlı kıyafet mağazası için bir iş planı yap” ve gerekirse, resimler, başlıklar, yazılı metinlerle doğrudan gösterilen yapılandırılmış bir belge üretiyor … şimdi Fransızca, İspanyol, Portekiz, Japon, Koreli, İtalyanca ve Almanca konuşan güçlü bir araç.

Google Docs Gemini Creer belgeleri IA

İkizler yardımıyla Google Dokümanları'ndaki belge oluşturma aracının bir örneği. – © Google

Yukarıdaki örnekte, AI'ya (örneğin notlarınız) bir belge verebilirsiniz, böylece eksiksiz bir sunum oluşturur. Başka bir deyişle, düzen ve taslak üzerinde değerli zaman kazandırırsınız. Açıkçası, burada yalnızca herhangi bir Google Doküman dosyası gibi rahatlığınıza uyum sağlayabileceğiniz bir başlangıç noktasından bahsediyoruz. Birkaç projeyi dengeleyen profesyoneller ve öğrenciler, nihai belgenin neye benzeyeceğini elinde tutarken beyaz Page sendromundan kaçınmaya ilgi duymalıdır.

Kim bundan yararlanabilir?

Şimdilik Google, bu işlevselliği ücretli formüllerinden bazılarının kullanıcılarına ayırır: İş, Enterprise, İkizler (İşletme, Eğitim, Enterprise) veya Google One AI premium teklifine aboneler. Google Dokümanları ücretsiz veya geleneksel bir kişisel hesapla kullanırsanız, yine de beklemeniz gerekecektir.

Keşfedin: Google Docs'a profesyonel olarak ustalaşmak için 10 ipucu
İşlevselliğin dağıtımı halihazırda devam etmektedir. Uygunsanız, seçenek otomatik olarak Google Dokümanlar arayüzünüzde görüntülenir. Ardından, “Oluşturmamı Yardım Edin” (yaratmama yardım et), oldukça net bir talimat verin ve araç gerisini halleder. Molière'in dilinin eklenmesi, Shakespeare'inkine hakim olmayanlar için daha kayda değer.

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Opera One - AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Opera One – AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Tarafından: Opera

Kaynak :

Google