Bouygues Telecom, işletmelere uydu internet erişimi satmak için Starlink ile iş birliği yapıyor

acidizing

New member
Bouygues Telecom, profesyonel ve ticari müşterilerine Starlink uydusu üzerinden internet erişimi sunacak. Operatör, birkaç ay önce şirket içi bir teklifle Amerikan liderine saldırı başlatan Orange'dan farklı bir yol izliyor.



Uydu internet erişimi, fiber veya hücresel ağlar için erişimi zor olan coğrafi alanları kapsamak için etkili bir yedekleme çözümüdür. UFC-Que Choisir'in yaptığı sayıma göre 12 milyon Fransız ölü bölgelerde yaşıyor. Ve yüksek hızlı internet erişiminden mahrum kalanlar sadece bireyler değil: birçok işletme ve profesyonel de bu durumdadır.

Buyular


Bbox Fit Elyaf

Aşağı akış 400 Mb/s

Sınırsız sabit

V değil




€19.99

12 ay boyunca

32,99 € yerine



Detay


Fransa'daki sabit hatlara ve 110 noktaya sınırsız arama

Bağlılıkla

Bbox Miami




DAHA FAZLA GÖR

1


Turuncu


Sadece Livebox Fiber Özel Serisi

Aşağı akış 400 Mb/s

Sınırsız sabit

V değil




€19.99

6 ay boyunca

€33.99 yerine



Detay


Sabit hatlardan sabit hatlara sınırsız arama

Bağlılıkla

Canlı kutu 5




DAHA FAZLA GÖR

2


Buyular


Bbox Özel Serisi

Aşağı akış 1 Gb/s

Sınırsız sabit

180 TV kanalları dahil




Detay


Fransa'daki sabit hatlara ve 110'dan fazla ülkedeki sabit hatlara sınırsız arama

Nişanlanmadan

Bbox şart




DAHA FAZLA GÖR

3



Bouygues Telecom, Starlink'in yetkili distribütörü oldu


Bouygues Telekom özellikle bu müşteri kitlesini yeni bir teklifle hedefliyor; bu teklif, Yıldız BağlantısıİSS'nin onaylı bir dağıtıcı olması. Bu durumda, Bouygues Telecom'un İş kolu, erişimin kendisine ek olarak Starlink bağlantı kitlerinin sağlanması ve kurulumunu içeren paketleri pazarlayacaktır. Operatörün teknisyenleri böylece çözümün müşterilerinin tesislerinde uygulanmasının her aşamasında hazır bulunacaktır.

Bouygues Telecom, Starlink erişimini ” Mevcut teknolojileri (4G/5G, optik fiber, radyo ışınları) tamamlayacak yedekleme çözümü “, veya yetersiz hizmet verilen bölgelerde.

Bu yeni teklifle, İSS aynı zamanda bakır şebekesinin planlanan kapanışından olumsuz etkilenecek bir pazarda kendini konumlandırmayı amaçlıyor, ” sabit telefon ve ADSL'nin tarihi direği “Hala bu eski teknolojiye güvenen şirketler, yedekleme çözümleri bulmak için kendilerini çok hızlı bir şekilde organize etmek zorunda kalacaklar. Ölü bölgelerde, uydu değerli bir alternatif olabilir, özellikle de bu erişim eski güzel ADSL'den çok daha verimli olduğu için.

Orange için Starlink yok, ancak geçen yılın sonundan beri uydu internet erişimi sunan ve Amerikan grubuyla rekabet etmeyi hedefleyen yan kuruluşu Nordnet ile şirket içi bir çözüm var.

Orange ve Starlink karşılaştırmasını okuyun: Uydu internet tekliflerini karşılaştırdık, hangisini seçmelisiniz?
🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.
Kaynak :

Bouygues Telekom