Apple 9 Haziran'da iOS 19'u açacak

acidizing

New member
Apple, yıllık geliştirici konferansını 9-13 Haziran tarihleri arasında Alias WWDC'yi düzenleyecek. Esas olarak çevrimiçi olacak etkinlik, üreticinin merakla beklenen iOS 19 da dahil olmak üzere yeni işletim sistemlerini açığa çıkarması için bir fırsat olacak.

Her yıl olduğu gibi, Elma gelecekteki işletim sistemlerinin ana yeniliklerindeki perdeyi kaldıracak WWDC9-13 Haziran tarihleri arasında yapılacak. 2025 baskısı, 9 Haziran'da Apple Park kampüsünde geliştiricileri ve öğrencileri bir araya getirecek bir etkinlikle birlikte, pandemiden olduğu gibi çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

IOS 19 için Beklenen cephe restorasyonu

Bütün bu küçük insanlar, yine de “kamuya açık” formata geri dönmemesi gereken geleneksel açılış açılış konuşmasına katılabilecekler – bu nedenle bir kez daha, bir kez daha içerik olması gerekecektir. gayri resmi 2 saat. Haftanın geri kalanı, iOS 19, iPados 19, MacOS 16'da üretici tarafından yapılan yeni işlevlerin keşfine ayrılacak, aynı zamanda Watchos, TVOS, Visionos ve HomePod OS! Bu nedenle çok yoğun bir program.

Apple esas olarak Apple Intelligence ile ilgili işlevleri daha iyi oyunculara bildirilen Siri'ye odaklanmayı bekliyor. Bu, kullanıcılarla olduğu gibi ciddi bir dahili Ramdam'ı kışkırtmadan değildir. Üreticinin duyurularının çok yakından takip edileceğini söylemek yeterli: Şirket, asistanı etrafında dönen rezil buhar yazılımı ücretlerinden kaçınmak isteyecektir.

Ancak bu yıl beklenen büyük yenilik, iPhone, iPad ve Mac'in işletim sistemleri için her şeyden önce! Söylenti, bu üç platform için tamamen revize edilmiş bir arayüz öngörüyor, Visionoların tasarımına yaklaşacak. Tamamen gözden geçirilmiş bir tasarıma ek olarak, uygulamalar çalışma biçimlerinde de değişiklikler yapma hakkına sahiptir. Beklemek için iki aydan biraz fazla var …

🔴
Herhangi bir 01net haberini kaçırmamak için bizi Google News ve WhatsApp'ta takip edin.
Opera One - AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Opera One – AI'da Web tarayıcısını güçlendirdi

Tarafından: Opera

Kaynak :

Elma