semaver
New member
AirPod'ları dizüstü bilgisayara bağlayın – işte böyle
AirPod'larınız yalnızca iPhone ile uyumlu olmakla kalmaz, aynı zamanda neredeyse tüm Bluetooth özellikli cihazlara da bağlanabilir. AirPod'larınızı Windows PC veya Mac ile nasıl eşleştireceğinizi basit adımlarla göstereceğiz.
Reklamcılık
Fark etme: Dizüstü veya PC'nizde Bluetooth yoksa Bluetooth çubuğu kullanabilirsiniz.
AirPod'larınızı Windows PC'ye nasıl bağlarsınız?
Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç kılavuzuna göz atın.
1. adım:
Dizüstü bilgisayarda Bluetooth'u etkinleştirin: Ayarlarmusluk “Bluetooth ve cihazlar” ve anahtarı ” konumuna getirinA“.
AirPod'larınızı bir macOS cihazına nasıl bağlayacağınız aşağıda açıklanmıştır
AirPod'larınız zaten MacBook'a veya Mac'e bağlı olabilir ve herhangi bir kurulum gerekmez. Bir iPhone'unuz varsa ve AirPod'larınızla eşleştirilmişse tek yapmanız gereken iPhone ve Mac'te aynı Apple Kimliğine sahip olmaktır; ardından AirPod'ları mevcut cihazlardan seçebilirsiniz.
1. adım:
Bluetooth'u etkinleştirin: Bunu yapmak için Dişli simgesi ayarlarda ” seçeneğini seçinBluetooth” ve kontrolü ” olarak ayarlayınA“.
AirPod'lar bağlanmıyor mu? Bu ipuçları yardımcı olabilir
- olup olmadığını kontrol edin Bluetooth etkinleştirilir.
- Windows veya macOS cihazınızı güncelleyin en son sürüm ve gerekirse bir güncelleme gerçekleştirin.
- Her iki AirPod'un da olup olmadığını kontrol edin yeterince şarj edilmiş öyle.
- Bir tane yap yeni bağlantı AirPod'larla şarj kutusunu 15 saniye süreyle kapatarak. Ardından kapağı açın ve şarj kutusunun arkasındaki kurulum düğmesine 10 saniye boyunca basın. Gösterge beyaz renkte yanıp sönmelidir. Şimdi bağlantı adımlarını tekrar izleyin.
- koy AirPod'lar geri döndü: AirPods'un bulunduğu şarj kutusunu kapatın ve 30 saniye bekleyin. Daha sonra kapağı tekrar açın.
- PC'de Bluetooth'u etkinleştirin: Ayarlarmusluk “Bluetooth ve cihazlar” ve anahtarı ” konumuna getirinA“.
- AirPod'ları çıkarmadan AirPod kasasını açın ve Arkadaki kurulum düğmesi Beyaz LED yanıp sönmeye başlayana kadar AirPod kutusunun üzerine basın. Bu, AirPod'ların eşleştirme modunda olduğunu gösterir.
- Aç şunu Ayarlar ve “Bluetooth ve cihazlar“. Oraya tıklayın”Cihaz ekle“.
- Kullanılabilir cihazlar listesinde bunları arayın AirPod'lar ve “Bağlamak“.
- Bağlandıktan sonra bir Onay sinyali AirPod'ları dinleyin ve ” olarak seçinBirbirine bağlı“görüntüleniyor.
- Etkinleştir Bluetooth Mac'te: Bunu yapmak için sağ üstteki menü çubuğundaki Bluetooth simgesine tıklayın ve “A“.
- Şarj kutusunu açın, AirPod'ları içinde bırakın ve küçük olanı tutun Kurulum düğmesi şarj kutusunun arkasında. Kasanın ön tarafındaki durum ışığı beyaz renkte yanıp sönmeli ve AirPod'lar eşleştirme moduna girmelidir.
- Sonra tekrar git Bluetooth ayarları: AirPod'lar artık kullanılabilir cihazlar listesinde görünmelidir.
- AirPods'un yanındaki “Bağlamak“.
(anka)