150 Euro'nun altındaki kablosuz kulaklıklar sıfırdan başlıyor

acidizing

New member
Hiçbir şey, sırasıyla 150 ve 100 avroya satılan yeni kulaklıkları Nothing Ear ve Ear (a)'yı tanıtmadı. Her iki çift de Sony'nin LDAC kodeğini destekler, aktif gürültü azaltma ve ekolayzır sunar.



Hiçbir şey onu hiçbir zaman gizlemedi: Her ne kadar akıllı telefonları Android çalıştırsa da asıl ilham kaynağı Apple'dan geliyor. Marka, yeni kulaklıklarıyla Cupertino devine doğru bir adım daha atıyor. Artık önceki Kulak (1) ve Kulaktan (2) gelen numaralarla serileştirme yok, “Hiçbir Kulak”a yer kalmıyor. Apple üreticisi, örneğin yalnızca şu veya bu neslin AirPod'ları olan AirPod'ları için de aynı politikayı uyguluyor.

Londra markası, Ear'ın yanı sıra yepyeni bir tasarımla Ear(a)'yı da tanıtıyor.

Ear (a): Paranın karşılığını almayı hedefleyen 100 Euro'luk yeni kulaklıklar


Hiçlik Kulağı (a) ile başlayalım. Kulaklıkların kendisi de öncekilere yakın bir tasarıma sahipse kasa daha yuvarlak bir şekil alacak şekilde gelişiyor.

Bu arada, ürünlerini yalnızca siyah veya beyaz olarak pazarlayan Hiçbir Şey, sonunda renk buldu ve Kulağı (a)'yı kanarya sarısı renginde sunuyor.

Teknik özelliklerden biraz daha bahsetmek gerekirse, Ear (a) Bluetooth 5.3 uyumludur (ancak Bluetooth LE değildir). Diyaframlar PMI ve TPU'dan yapılmıştır ve dönüştürücüler 11 mm ölçülerindedir. Kulaklıklar, temel codec bileşenleri ACC ve SBC'nin yanı sıra Sony'nin LDAC'siyle de uyumludur.

Hiçbir Şey Kulak (a) 2

© Hiçbir şey
Hiçbir Şey Kulak (a) 3

© Hiçbir şey
Hiçbir Şey Kulak (a) 4

© Hiçbir şey
Hiçbir Şey Kulak (a)

© Hiçbir şey

Gürültü azaltma, önceden kaydedilmiş 3 moda ayrılmıştır ve ortam gürültüsünü 45 dB'ye kadar veya referans olarak Kulaktakinden (2) 5 dB daha fazla azaltabilir. Bunu sağlamak için kulaklık başına üç mikrofonun yanı sıra, Ear'den daha verimli olması beklenen bir gürültü azaltma algoritması da bulunuyor (2).

Ses imzası açısından, Hiçbir şey burada oldukça genç bir izleyici kitlesini hedeflediklerini ve sonuç olarak basla ilgilendiklerini açıklamıyor. İmza size uymuyorsa kullanabileceğiniz iki seçenek vardır: Nothing X uygulamasındaki bir ekolayzır (iOS ve Play Store'da mevcuttur) ve “Bas Geliştirme” modu. Oyuncular için en iyi ihtimalle 120 ms gecikme süresine sahip düşük gecikme modu da dahildir.

Su geçirmezlik açısından kulaklıklar IP 54 sertifikalıdır ve kasa yalnızca IPX2'dir. Üreticinin vaat ettiği özerklik, kasayla 24,5 saate, kulaklıkla ise 5,5 saate kadar çıkıyor.

Hiçbir Şey Kulak: çekingen bir ferahlık, ama ilgisiz değil


Şimdi serinin amiral gemileri olan Nothing Ear'a geçelim. Kulağın (2) şeffaf tasarımını kasa dahil her yönüyle kendini kanıtlamış bir tasarıma sahiptirler.

Kabuğun altında yine de iki unsur gelişti: Daha önce grafen + PU'dan yapılan diyafram artık seramikten yapıldı. Ayrıca ses bobini artık alüminyum ve bakırdan yapılıyor. Tüm bunlar orta bas ve yüksek tonlarda daha doğru ses sağlamalıdır. Ayrıca daha net bir ses elde edilmesini mümkün kılacak çift akustik odanın varlığına da dikkat edin.

Hiçbir şey kulak

Hiçbir Şey Kulak © Hiçbir Şey

Ear (a) ile karşılaştırıldığında, Nothing Ear, 24 bit / 192 kHz'de 1 Mb/s'ye kadar hızları artırabilen ek bir kodlayıcı olan LHDC 5.0'ı sunar. Ekolayzır ayrıca ses profillerini paylaşma yeteneği gibi ek bir özelliğe de sahiptir. Ayrıca kasa IP 55 sertifikası sayesinde suya dayanıklı hale geliyor.

Öte yandan özerklik, Ear'a (a) göre biraz daha düşük ve kasayla 24 saate, yalnızca kulaklıkla 5,2 saate kadar gidiyor. Çantada ayrıca 2,5W kablosuz şarj da bulunuyor.

Hiçbir Şey Kulak ve Hiçbir Şey Kulak (a) fiyatları ve bulunabilirliği


Hiçbir Şey Kulak ve Kulak (a), 22 Nisan 2024'ten itibaren satışa sunulacak. İşte fiyatlar:

  • Hiçbir Şey Kulak (a) sarı, beyaz ve siyah olmak üzere üç renkte 99 avroya satılacak;
  • Hiçbir Şey Kulak, siyah ve beyaz olmak üzere iki renkte 149 Euro'ya satılacak.
🔴
01net'ten hiçbir haberi kaçırmamak için bizi Google Haberler ve WhatsApp'tan takip edin.